Televisió

El fenomen Benavent

Netflix estrena la minisèrie ‘Un cuento perfecto’, una adaptació de la novel·la de la valenciana Elísabet Benavent protagonitzada per Anna Castillo i Álvaro Mel.

Anna Castillo interpreta Margot, i Álvaro Mel, David.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Netflix està esprement al màxim les històries de la valenciana Elísabet Benavent, la reina de la novel·la romàntica. Ho ha fet amb les tres temporades de la sèrie Valeria, amb la pel·lícula Fuimos Canciones i, ara, continuarà explotant el fenomen Benavent amb Un cuento perfecto. La minisèrie, produïda per Plano a Plano per a Netflix, està disponible a la plataforma des d’ahir, 28 de juliol.

La minisèrie és protagonitzada per Anna Castillo i Álvaro Mel, que interpreten Margot i David. Ella és hereva d’un imperi hoteler. Ell ha de treballar en tres llocs diferents per arribar a final de mes i dorm al sofà dels seus millors amics. Però quan els seus camins s’uneixen, després que Margot fugi de la seva pròpia boda, s’adonen que tenen més coses en comú de les que pensaven, i que només entre ells poden ajudar-se a recuperar l’amor de les seves vides.

Acompanyant a Castillo i Mel, es troba la magnífica Ana Belén, que es posarà en la pell de la mare de Margot. Es tracta d’una dona elegant, ambiciosa i que desitja el millor per a la seva filla. Ella creu que el millor per a la seva filla és casar-se amb Filippo, a qui veu com el marit ideal. Filippo és un empresari reeixit d’origen italià. Interpretat per Mario Ermito, donarà vida a l’home perfecte, l’home que qualsevol pare o mare voldria per a la seva filla.

Benavent ha publicat una vintena de novel·les en menys de deu anys i Un cuento perfecto és un dels molts best-sellers que acumula. En 2013, l’escriptora valenciana, coneguda com a Betacoqueta a xarxes socials, va autopublicar a Amazon la primera novel·la, En los zapatos de Valeria. Va ser un èxit rotund, el que la va portar a publicar tres volums més per completar la saga. Altres llibres que ha escrit Benavent són Todas esas cosas que te diré mañana, Cómo (no) escribir nuestra historia i El arte de engañar al karma.

tracking