Agenda

'Puck i la seva tropa'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Puck i la seva tropa'

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘Puck i la seva tropa’

Tallers infantils Puck i la seva tropa, al Prat del Pi. Un microfestival al voltant de l’animació, amb cinema de petit format, jocs de carrer i il·lustració en viu. Hora: 17.30 h. Canillo.

CURSOS I TALLERS

‘Constel·lacions familiars sistèmiques’

Per reconèixer els nostres conflictes interiors i aprendre eines per solucionar-los. Hora: de 10 a 14 h.

Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engodany.

ITINERARIS

‘itinerari per la vall d’Enclar’

Deixeu-vos acompanyar per un guia ecoturístic per explorar la vall d’Enclar i la vall de Santa Coloma, de gran valor faunístic al Principat, pel fet d’acollir la població d’isards més important tant en extensió de territori com en nombre d’exemplars. Hora: 9.30 h. Andorra la Vella.

‘Les veïnes del barri antic’

Tres veïnes del Barri Antic surten a fer l’aperitiu com era costum als anys 70. Pel camí troben un grup de turistes i decideixen acompanyar-los pel Centre Històric d’Andorra la Vella. Hora: 12 h. Barri Antic. Andorra la Vella.

MÚSICA

Marialluïsa

El grup català s’acomiada dels escenaris amb quatre concerts molt especials en què la parada andorrana serà la darrera abans del seu últim concert. Hora: 22 h. La Cortinada. Ordino.

RUTA LITERÀRIA

‘Herois perseguits per la Gestapo' - Ruta literària

Recorre els escenaris de les xarxes d’evasió narrats per la literatura. Transcorre entre Llorts i la Massana a partir de la lectura de fragments de novel·les escrites a Andorra, com ara Entre el torb i la Gestapo, de Francesc Viadiu; La pau dins la guerra, de Norbert Orobitg, i La neu adversa, d’Antoni Morell. «Herois perseguits per la Gestapo» forma part del llibre Andorra literària. Rutes de novel·la (Editorial Andorra), de Roser Porta i Tony Lara. Hora: 10 h. Diversos escenaris. La Massana.

EXPOSICIONS

‘Constants vitals’

Exposisició d’Andreu Buenafuente. Entrada gratuïta. Horaris: de dilluns a divendres, de 16 a 20 h. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 31 de juliol.

‘DesCORda’t’

Mostra d’una forma oberta i natural la cicatriu causada per una operació a cor obert i transmet valors com la superació personal, les ganes de viure i la positivitat. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

Fins a l’1 d’agost.

‘Meditacions’

L’artista Io Casino presenta un recull de peces o meditacions amb tinta i ploma de metall sobre paper. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 31 d’agost.

‘Abracadabra: Il·lusionisme i màgia a cal Plandolit’

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino. Fins al 31 d’agost 2023.

‘JAPÓ. Una història d’amor i guerra’

Destacats artistes gravadors japonesos conviuen amb una mostra sobre la vida japonesa a través de l’exhibició d’armadures samurais i quimonos. Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

Fins al 23 de setembre.

‘Notes sobre l’Antropocè’

L’exposició reuneix el treball de set artistes, internacionals i andorrans, que exploren les complexitats de la transformació de la nostra relació amb la natura. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins a l’1 d’octubre.

tracking