Agenda

DesCORda't

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

DesCORda't

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

DesCORda’t

Mostra d’una forma oberta i natural la cicatriu causada per una operació a cor obert i transmet valors com la superació personal, les ganes de viure i la positivitat. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

TEATRE I DANSA

‘Multi-vers-ós’, amb Emma regada i Toni Lledó

Som múltiples elements, venim de la terra, un ventre que gesta vida. Connectats des de les arrels més profundes, descobrim el nostre instint primitiu, que ens transporta cap al nostre poder ancestral a través d'un bany sonor, la veu i la metàfora visual. Hora: 19 h. Engolasters. Escaldes-Engordany.

FESTES I TRADICIONS

Festa major de Sant Julià de Lòria

11.30 h Missa de Sant Germà

12 h Tradicional passa

13.30 h Ball Cerdà i ballada de sardanes

18 h Ball de la Dama Blanca, Ballets, Ball de Gegants i Gegantons de Sant Julià de Lòria, Ball de la Marratxa i Ballada de Sardanes

20 h Blaumut

22.30 h Lildami

23.45 h Ràdio Show

00.30 h Les que Faltaband. Versions

02.30 h Ràdio Show.

EXPOSICIONS

‘Constants vitals’

Exposisició d’Andreu Buenafuente. Entrada gratuïta. Horaris: de dilluns a divendres, de 16 a 20 h. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 31 de juliol.

‘Meditacions’

L’artista Io Casino presenta un recull de peces o meditacions amb tinta i ploma de metall sobre paper. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 31 d’agost.

‘Abracadabra: Il·lusionisme i màgia a cal Plandolit’

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino. Fins al 31 d’agost 2023.

‘JAPÓ. Una història d’amor i guerra’

Destacats artistes gravadors japonesos conviuen amb una mostra sobre la vida japonesa a través de l’exhibició d’armadures samurais i quimonos. Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

Fins al 23 de setembre.

‘Notes sobre l’Antropocè’

L’exposició reuneix el treball de set artistes, internacionals i andorrans, que exploren les complexitats de la transformació de la nostra relació amb la natura. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins a l’1 d’octubre.

tracking