Agenda

Un estiu de gresca amb la companyia M ondo Momo

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Un estiu de gresca amb la companyia M ondo Momo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Un estiu de gresca amb la companyia M ondo Momo

A les animacions fem màgia, divertits xous de pallassos, circ, humor, i interacció. Tenim una infinitat de jocs: participatius, paracaigudes gegant, bombolles de sabó, minidisc… I els grans favorits: increïbles pintacares i globoflèxia professional. Hora: 11 h. Plaça de l’Església del Pas de la Casa. Encamp.

FESTES I TRADICIONS

Festa Major de Sant Julià de Lòria

11.30 h: missa per als difunts.

17 h: gran final Talent Lauredià.

De 18 a 21 h: jocs del món.

19 h: havaneres i rom cremat.

20.30 h: ball en línia.

22.30 h: espectacle lluminós i musical amb drons.

23 h: ball de nit.

01.45 h: nit de versions amb Banda Neon.

MÚSICA

Els G Band. Tribut a Hombres G

Els G Band, un grup tribut a Hombres G, ofereix un ampli repertori del conegut grup madrileny. Hora: 19 h. Antiga caserna de bombers. Andorra la Vella.

MAKUKA & LOS AFRONAUTAS

Concert de Makuka & los Afronautas. Hora: 21 h. Blót. Canillo.

VISITA

‘Japó. Una histÒria d’amor i guerra’

Visita guiada per l’exposició Japó. Una història d’amor i guerra, en un recorregut que circula des de l’amor i l’erotisme fins a l’esperit guerrer més llegendari d’Orient. Hora: a les 20 i 22 h. Centre d’Art. Escaldes-Engordany

Xerrada, visita i lectura de poemes

Emma Regada, Jordi Casamajor i Arnau Orobitg explicaran la seva obra i el seu procés de creació per a aquesta mostra. Hora: 19 h. Sala d’Exposicions del Govern d’Andorra. Andorra la Vella.

Centre històric i romànic

Descobriu la història, la tradició i la cultura passejant per Andorra la Vella, visitant-ne el llegat arquitectònic, escultòric i pictòric. Hora: 16.30 h. Centre històric. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Meditacions’

L’artista Io Casino presenta un recull de peces o meditacions amb tinta i ploma de metall sobre paper. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 31 d’agost.

‘Abracadabra: Il·lusionisme i màgia a cal Plandolit’

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino. Fins al 31 d’agost 2023.

‘JAPÓ. Una història d’amor i guerra’

Destacats artistes gravadors japonesos conviuen amb una mostra sobre la vida japonesa a través de l’exhibició d’armadures samurais i quimonos. Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

Fins al 23 de setembre.

‘Notes sobre l’Antropocè’

L’exposició reuneix el treball de set artistes, internacionals i andorrans, que exploren les complexitats de la transformació de la nostra relació amb la natura. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins a l’1 d’octubre.

tracking