agenda

Jocs gegants - Estiu a La Massana

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Jocs gegants - Estiu a La Massana

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Jocs gegants - Estiu a La Massana

Jocs d’aigua, jocs per aprendre, jocs per treballar el sentit de l’equilibri, un munt de peces amb les quals podreu passar una tarda acompanyats de la família. Jocs originals i refrescants per a una tarda calorosa a la plaça de les Fontetes. Vine a refrescar-te! Hora: de les 17.30 h a les 19.30 h. Prat Gran. La Massana.

MÚSICA

Dj Richy Vuelcom

Richy Vuelcom és un dels DJ de referència de l’escena andorrana. Hora: 21 h. Plaça Major. Ordino.

TALLER

Taller Odori i concert de Taiko

Taller d’Odori a càrrec de Murasaki Taiko on s’ensenyen balls tradicionals del Japó i que culmina en un concert que inclou un variat repertori de tambor japonès, cant, dansa, arts marcials i Bon Odori, ball interactiu típic d’un festival japonès. Hora: 19 h. Plaça Coprínceps. Escaldes-Engordany.

ITINERARIS

‘La Santa, El Rus i el Comte’

Visita teatralitzada per Santa Coloma. Tres personatges molt representatius de Santa Coloma us guiaran, mitjançant una visita insòlita, per les singularitats del poble en un recorregut que repassa els moments més fascinants de la història d’Andorra. Hora: 18 h. Santa Coloma. Andorra la Vella.

Visita del bici lab i Art al carrer en bicicleta

El Bici Lab és molt més que un museu, és una experiència sensorial gràcies a una visita que et farà participar durant el recorregut tot fent ús de les tecnologies més avançades. Hora: 10 h. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Meditacions’

L’artista Io Casino presenta un recull de peces o meditacions amb tinta i ploma de metall sobre paper. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 31 d’agost.

‘Abracadabra: Il·lusionisme i màgia a cal Plandolit’

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino. Fins al 31 d’agost 2023.

‘JAPÓ. Una història d’amor i guerra’

Destacats artistes gravadors japonesos conviuen amb una mostra sobre la vida japonesa a través de l’exhibició d’armadures samurais i quimonos. Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

Fins al 23 de setembre.

‘Notes sobre l’Antropocè’

L’exposició reuneix el treball de set artistes, internacionals i andorrans, que exploren les complexitats de la transformació de la nostra relació amb la natura. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins a l’1 d’octubre.

tracking