Televisió

Molt més que un ball

La plataforma Apple tv+ llança la tercera temporada de ‘Physical’, la sèrie creada i escrita per Annie Weisman en homenatge al ‘boom’ de l’aeròbic als 80.

Molt més que un ball

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Entre la comèdia negra i el drama, aquesta sèrie ha sabut fer-se un lloc entre els espectadors de la plataforma d’Apple TV+, que l’agost del 2022 ja va anunciar que es renovaria per a una tercera i darrera temporada. Avui és l’estrena i els espectadors ja poden gaudir dels deu episodis que conformen el lliurament.

Ambientada en els vuitanta, amb cert aire de nostàlgia pel San Diego de l’època, Physical exposa la vida d’una mestressa de casa, Sheila Rubin, que es troba insatisfeta amb la seva vida, a la qual s’ha vist relegada pels somnis de la seva parella, que aspira a guanyar-se un lloc en la política, fins que un dia descobreix una forma innovadora de fer exercici: l’aeròbic. El que havia de ser un passatemps de seguida es transforma en un autèntic viatge personal que li permetrà créixer i afrontar els seus conflictes interns i els traumes acumulats durant tota la seva existència.

El títol de la sèrie fa referència al gran èxit musical d’aquella dècada, Physical, que l’actriu Olivia Newton John va donar a conèixer, tot i que a la banda sonora es poden sentir una gran varietat de hits de l’època amb cantants tan coneguts com Elton John o el grup Depeche Mode.

Fent honor a les sèries dels vuitanta, tots els capítols mantenen un estil retro que pot recordar les sèries de nova creació Glow o Minx.

Tot i que continua destacant el treball realitzat per Rose Byrne, que interpreta la protagonista de la sèrie i que els espectadors reconeixeran per les seves actuacions en comèdies com La boda de la meva millor amiga o pel·lícules de terror com La nit del dimoni, per a aquesta tercera temporada s’incorpora un nou fitxatge, Zooey Deschanel, que interpretarà Kelly i que juntament amb Dierdre Friel, Paul Sparks i Rory Scovel completarà el càsting principal.

tracking