televisió

Les sèries del mes (I)

L’agost ve carregat de novetats a les plataformes, amb estrenes com ‘Ashoka’ (Disney+), ‘El elegido’ (Netflix) o ‘Las flores perdidas de Alice Hart’ (Amazon).

'Bupkis', amb Pete Davidson, s'estrena demà a SkyShowtime.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El mes d’agost arriba amb estrenes de potents sèries a les principals plataformes, amb títols com ara Ahsoka (Disney), El elegido (Netflix), Las flores perdidas de Alice Hart (Amazon Prime Video) i Te quiero y me duele (HBO), entre altres.

–La niña del corazón de cerdo, 4 d’agost a SundanceTV. La plataforma de produccions independents estrena demà aquesta sèrie francesa de vuit episodis, una comèdia negra carregada d’aventures que segueix Nina (Héloïse Volle), filla del cap d’un supermercat, i Hugo (Victor Bonnel), criat en una granja de porcs industrial descurada i regentada pels pares, que s’uneixen per salvar la vida d’una truja anomenada Fleur, destinada a morir.

–Las flores perdidas de Alice Hart, 4 d’agost a Amazon Prime Video. Sèrie de set capítols basada en la novel·la de Holly Ringland que narra la història d’Alice Hart, que als nou anys perd tràgicament els pares en un incendi i va a viure amb la seva àvia June (Sigourney Weaver) a la granja de flors Thornfield. Allà s’assabenta que el seu passat i la seva família estan envoltats de secrets. Un drama familiar que abraça diverses dècades i s’emmarca en el paisatge natural d’Austràlia, amb les flors silvestres i les plantes autòctones com a mitjà per expressar allò inexpressable.

–Bupkis, 4 d’agost a SkyShowtime. La plataforma d’NBCUniversal, Sky i Paramount Global estrena demà Bupkis, una comèdia estructurada en dues temporades, de vuit episodis cadascuna, que narra la història gairebé biogràfica del còmic Pete Davidson, al qual es mostra mentre intenta resoldre particulars situacions familiars i brega amb les complicacions que la fama li crea a l’hora d’establir relacions. Protagonitzada per Davidson, l’acompanyen Eddie Falco i Joe Pesci, al capdavant d’un repartiment ple d’estrelles.

tracking