Agenda

Odara trio

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Odara trio

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Odara trio

Agafeu una part de bossa nova i una altra de música mediterrània i barregeu-les amb qualsevol altre estil musical. Abans de sentir-ho, afegiu-hi un generós polsim d’aires flamencs i espècies. Odara Trio és un grup musical creat a final de l’any 2016 que entén la música com un fet proper, visceral i orgànic. Hora: 20 h. Plaça de les Fontetes. La Massana.

MÚSICA

Patxi Leiva

Concert de Patxi Leiva a la terrassa The Roof Top Van. Escaldes-Engordany. Hora: 20.30 h.

Mr. Glow Band

Tribut d’èxits des del 2000 fins a l’actualitat. Espectacle exclusiu de soul, funk, RNB i pop. Hora: 19 h. Antiga caserna de bombers. Andorra la Vella.

Companyia Operación Disco

Operación Disco és un tribut a la música de discoteca per viatjar des dels inicis del gènere fins a la seva evolució actual. Hora: 19 h. Plaça Sant Miquel. Encamp.

Makuka & Los Afronautas

Concert a l’espai Market de Canillo, sota la carpa central. Esdeveniment familiar. Hora: 21 h. Prat del Pi. Canillo.

Colors & Songs

Un viatge musical que recupera cançons d’arreu, des dels sons més tradicionals de les havaneres fins a grans èxits del món del jazz o de la cançó popular. Hora: 19.30 h. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

ACTIVITATS

Canillo escènic arts

19 h: Nacho Mayo

Racó poètic

Callissa del carrer pedut

20 h: Kalu

Companyia Líquid Dansa. Auditori del Palau de Gel

21 h: Poi

Companyia d’Es Tro. Plaça Prat del riu.

Canillo.

EXPOSICIONS

‘DesCORda’t’

Mostra d’una forma oberta i natural la cicatriu causada per una operació a cor obert i transmet valors com la superació personal, les ganes de viure i la positivitat. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

Fins al 30 d’agost.

‘Meditacions’

L’artista Io Casino presenta un recull de peces o meditacions amb tinta i ploma de metall sobre paper. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 31 d’agost.

‘Abracadabra: Il·lusionisme i màgia a cal Plandolit’

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino. Fins al 31 d’agost 2023.

‘JAPÓ. Una història d’amor i guerra’

Destacats artistes gravadors japonesos conviuen amb una mostra sobre la vida japonesa a través de l’exhibició d’armadures samurais i quimonos. Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

Fins al 23 de setembre.

‘Notes sobre l’Antropocè’

L’exposició reuneix el treball de set artistes, internacionals i andorrans, que exploren les complexitats de la transformació de la nostra relació amb la natura. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins a l’1 d’octubre.

tracking