Agenda

Centre històric i romànic d'Andorra la Vella

Centre històric i romànic d'Andorra la Vella

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Centre històric i romànic d’Andorra la Vella

Descobriu la història, la tradició i la cultura passejant per Andorra la Vella, visitant-ne el llegat arquitectònic, escultòric i pictòric. Hora: 16.30 h. Centre històric. Andorra la Vella.

CURSOS I TALLERS

‘El concepte, treballar un projecte personal'

Treballar l’art des de l’estètica. Formular una reflexió des de la qual es treballarà la realització de l’obra. Buscar referents en la filosofia. Hora: de 10 a 13 h. La Capsa. Espais de creació. Ordino.

FESTES I TRADICIONS

Festa Major d’andorra la Vella

18.45h: gran repic de campanes.

19 h: inauguració de la festa major.

19 h: torneig de vòlei platja 3x3.

22.30 h: ball a la plaça.

23 h: Concerts. Delafé y las flores azules + PortoBello.

ACTIVITATS

‘Acuita la dinamita’

Anys 40, el Gallego és l’encarregat de vigilar la dinamita que servirà per a la construcció del canal Madriu, obra indispensable per produir més electricitat. Però és molt despistat i n’ha perdut una part. Ajuda’l a trobar la dinamita i a dur a terme altres tasques primordials per a la producció d’energia. Si no ho fas, Andorra no tindrà prou electricitat! Hora: de les 19.30 a les 21 h. Camí hidroelèctric d’Engolasters. Escaldes-Engordany.

MÚSICA

Pai Nai Project

Pai Nai Project són el duo format per Èlia i Guido. La seva actuació compta amb un repertori variat de versions de cançons conegudes. Hroa: 21.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘DesCORda’t’

Mostra d’una forma oberta i natural la cicatriu causada per una operació a cor obert i transmet valors com la superació personal, les ganes de viure i la positivitat. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

Fins al 30 d’agost.

‘Meditacions’

L’artista Io Casino presenta un recull de peces o meditacions amb tinta i ploma de metall sobre paper. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 31 d’agost.

‘Abracadabra: Il·lusionisme i màgia a cal Plandolit’

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino. Fins al 31 d’agost 2023.

‘JAPÓ. Una història d’amor i guerra’

Destacats artistes gravadors japonesos conviuen amb una mostra sobre la vida japonesa a través de l’exhibició d’armadures samurais i quimonos. Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

Fins al 23 de setembre.

‘Notes sobre l’Antropocè’

L’exposició reuneix el treball de set artistes, internacionals i andorrans, que exploren les complexitats de la transformació de la nostra relació amb la natura. Sala d’exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins a l’1 d’octubre.

tracking