Televisió

Les sèries del mes (II)

Les estrenes de l’agost inclouen una versió actualitzada d’‘Anna Karenina’, una sèrie d’animació del creador de ‘Rick and Morty’ i una història d’amor adolescent.

'Un planeta extraño' és la nova sèrie animada de Dan Harmon.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Volver a caer, 6 d’agost a Movistar Plus+. Kate del Castillo i Maxi Iglesias protagonitzen aquesta sèrie que adapta en clau contemporània el clàssic de Tolstoi Anna Karenina. Ambientada al Mèxic actual, Volver a caer narra la història d’Anna Montes de Oca, una important clavadista mexicana guanyadora d’una medalla d’or olímpica, la relació de parella de la qual comença a trontollar. La vida d’Anna fa un gir inesperat quan s’enamora de Vico, un jove músic al qual coneix de casua­litat.

–Un planeta extraño, 9 d’agost a Apple TV+. Arriben els primers deu episodis de la sèrie de dibuixos animats per a adults Un planeta extraño, creada per Dan Harmon (Rick and Morty) al costat de l’autor dels còmics en els quals es basa, Nathan W. Pyle. La producció ofereix una mirada perspicaç a un món llunyà no gaire diferent del nostre, explorant els absurds costums humans del dia a dia.

–El elegido, 16 d’agost a Netflix. Dianna Agron (Glee) i Tenoch Huerta (Pantera negra: Wakanda forever) protagonitzen aquesta apassionant sèrie sobrenatural de dues temporades i dotze episodis, basada en el còmic American Jesus, de Mark Millar. Jodie, un noi de 12 anys que viu a la Baixa Califòrnia, descobreix de sobte que té els mateixos poders que Jesucrist. Després del llançament d’El legado de Júpiter i Super Crooks, aquesta adaptació serà la tercera de Mark Millar per a Netflix.

–Te quiero y me duele, 17 d’agost a HBO Max. Estrena d’un nou original d’HBO Max, que en aquesta ocasió relata una història d’amor adolescent entre joves de diferents classes socials a l’entorn dels paisatges de Veracruz, Mèxic. Creada per la coneguda caçatalents llatina Cris Morena, la sèrie compta amb cançons originals que reflecteixen la lluita d’una generació que valora la diversitat, la inclusió i l’empatia.

tracking