Agenda

'Tampatantam'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Tampatantam'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS INFANTILS

‘Tampatantam’

Dos germans, la Limona i el Sonso, són hereus d’una llarga tradició de circ. Una tradició que els ha arribat en forma d’anècdotes, ensenyaments i objectes antics tancats en caixes o oblidats en algun racó de la seva llar. Ara que els seus avis s’han retirat, han decidit fer realitat el seu somni de ser artistes i continuar amb la tradició familiar.

Hora: 18 h. Prat Gran. La Massana.

MÚSICA

Rumband

Concert de la formació andorrana Rumband amb ritmes de rumba i festa! Hora: 19 h. Plaça Coprínceps. Escaldes-Engordany.

DJ John Holt

John Holt és un versàtil DJ andorrà que pot punxar des de deep house fins a hardgroove o hard techno.

Hora: 21 h. Plaça Major. Ordino.

VISITES

‘La Santa, el Rus i el Comte’

Tres personatges molt representatius de Santa Coloma us guiaran, mitjançant una visita insòlita, per les singularitats del poble en un recorregut que repassa els moments més fascinants de la història d’Andorra. Hora: 18 h. Santa Coloma. Andorra la Vella.

Visita del Bici Lab i art al carrer en bicleta

El Bici Lab és molt més que un museu, és una experiència sensorial gràcies a una visita que et farà participar durant el recorregut tot fent ús de les tecnologies més avançades. Hora: 10 h. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘DesCORda’t’

Mostra d’una forma oberta i natural la cicatriu causada per una operació a cor obert i transmet valors com la superació personal, les ganes de viure i la positivitat.

Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

Fins al 30 d’agost.

‘Meditacions’

L’artista Io Casino presenta un recull de peces o meditacions amb tinta i ploma de metall sobre paper. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 31 d’agost.

‘Japó. Una història d’amor i guerra’

El fantàstic món flotant de l’ukiyo-e, un viatge per descobrir l’atmosfera hedonista, voluble i canviant de la societat al país nipó, des del període Edo fins al segle XX. Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

‘La dona i la bicicleta’

La mostra temporal amb què s’estrena el museu, La dona i la bicicleta, explica com aquest invent va ser un símbol i també un camp de batalla per lluitar primer per a l’emancipació femenina i, actualment, cap a la igualtat entre dones i homes. Bici Lab Andorra. Museu de la bicicleta. Andorra la Vella. Fins al 30 de setembre.

‘Notes sobre l’antropocè’

L’exposició reuneix el treball de set artistes, internacionals i andorrans, que exploren les complexitats de la transformació de la nostra relació amb la natura. Sala d’exposicions de Govern. Andorra la Vella. Fins a l’1 d’octubre.

‘La Vuelta’

Una exposició temporal per donar a conèixer les estratègies i les situacions de carrera que es donen en el ciclisme, tot posant-nos en la pell d’un ciclista que està recorrent les 21 etapes que conformen aquesta gran volta. Un viatge des de l’etapa pròleg fins al podi final. Museu de la bicicleta. Andorra la Vella.

tracking