Agenda

'Òpera entre cordes'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Òpera entre cordes'

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

CONFERÈNCIES

‘Notes sobre l’antropocè’

Xerrada a càrrec de Rosa Cerarols, doctora en geografia i resident de Faber Andorra. Hora: 19 h. Sala d’Exposicions del Govern. Andorra la Vella.

TEATRE I DANSA

‘Somiatruites’

Somiatruites, de la Jo Dansa. Entrada: 5 euros. Hora: 21 h. Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.

MÚSICA

‘Martha Roquett’

Concert de Marta Roquett al The Roff Top Van. Hora: 20.30 h. Escaldes-Engordany.

‘Òpera entre cordes’

El duet format per la soprano Laura Coll i el guitarrista David Font ofereix un airejat passeig per les costes del Mediterrani a través de la cançó italiana, l’òpera, la cançó espanyola i la catalana. Òpera entre cordes sorgeix de l’amor per l’òpera i la passió per experimentar nous formats harmònics amb l’instrument que enamora les nostres orelles: la guitarra clàssica. Hora: 19.30. Plaça de les Fontetes. La Massana.

‘Nit del silenci’

Torna un clàssic de les nits escaldenques en què podreu triar la música del vostre DJ preferit! Hora: 21 h. Plaça Coprínceps. Escaldes-Engordany.

‘Xarxa’

Amb més de trenta anys d’història i més de dos mil cinc-centes cantades, de les més noves a les més antigues i mirant de fer-ho sempre amb bon humor i professionalitat, tenint en compte que la seva millor recompensa és l’agraïment de la gent que tant estima aquest gènere musical. Hora: 19 h. Antiga caserna de bombers. Andorra la Vella.

‘Can cun rumba’

El grup està format per sis components i porta 21 anys fent sonar la rumba catalana en l’àmbit internacional. Hora: 19 h. Plaça Sant Miquel. Encamp.

VISITES

Visites guiades a la Farga del Madriu

Animeu-vos a conèixer la Farga del Madriu amb els tècnics de Patrimoni Cultural. Hora: de 15 a 18 h. Vall del Madriu-Perafita-Claror. Escaldes-Engordany.

Visita a Santa Coloma

El recorregut passa per la vall de Santa Coloma i ofereix una visita exterior i interior d’una de les esglésies preromàniques més antigues i emblemàtiques dels Pirineus, fins arribar al jaciment de la Roureda de la Margineda. Inclou la visita a l’Espai Columba i el videomapatge de l’església. Hora: 9.30 h. Santa Coloma. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘DesCORda’t’

Mostra d’una forma oberta i natural la cicatriu causada per una operació a cor obert i transmet valors com la superació personal, les ganes de viure i la positivitat.

Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany. Fins al 30 d’agost.

‘Meditacions’

L’artista Io Casino presenta un recull de peces o meditacions amb tinta i ploma de metall sobre paper. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 31 d’agost.

‘Japó. Una història d’amor i guerra’

El fantàstic món flotant de l’ukiyo-e, un viatge per descobrir l’atmosfera hedonista, voluble i canviant de la societat al país nipó, des del període Edo fins al segle XX. Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

tracking