Televisió

Escalfant motors

‘The Continental’, l’esperada preqüela de ‘John Wick’, acaba d’estrenar un espectacular tràiler. La sèrie es podrà veure a Amazon a partir del 22 de setembre

Mel Gibson en el paper de Cormac a 'The Continental'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La preqüela de John Wick, The Continental, acaba d’estrenar un nou tràiler ple d’acció amb Mel Gibson i Colin Woodell com a protagonistes principals. La sèrie, formada per tres parts de 90 minuts de durada, té prevista l’estrena per al 22 de setembre a la plataforma Peacock als Estats Units (aquí arribarà a través d’Amazon Prime Video), i les seves seqüències vessen adrenalina, armes i coreografies que no tenen res a envejar a la saga principal de Keanu Reeves i Chad Stahelski.

La producció, de tres parts, explorarà l’origen darrere de l’icònic d’hotel per a assassins de l’univers de John Wick a través dels ulls i les accions d’“un jove Winston Scott, que és arrossegat al paisatge infernal de la ciutat de Nova York de 1970 per enfrontar-se a un passat que creia haver deixat enrere. Winston traça un viatge mortal a través del misteriós inframon de l’hotel en un escruixidor intent d’apoderar-se d’aquest espai”, es pot llegir a la sinopsi oficial. La sèrie compta amb un repartiment completíssim on destaquen Ben Robson, Mishel Prada, Jessica Allain, Hubert Point-Du Jour i Ray McKinnon, entre d’altres. Pel que fa a la direcció i el guió, el projecte va a càrrec de Greg Coolidge, Shawn Simmons, Kirk Ward i Albert Hughes.

El fitxatge de Mel Gibson és sens dubte un dels principals actius de la sèrie. El veterà intèrpret dona vida a Cormac, un antic capo que és l’actual amo de l’hotel i que pot ser extremadament brutal quan és necessari per al seu benefici (o el dels seus aliats).

Aquest intimidant gestor de l’edifici serà el mentor del futur administrador, encara que no li ho posarà gens fàcil. Pel que fa a la versió jove de Winston (un paper que en la saga cinematogràfica assumeix Ian McShane) està interpretada per Woodwell, al qual ja vam poder veure a The Flight Attendant.

tracking