Televisió

Clàssics d'HBO a Netflix

Netflix afegeix a partir del 15 de setembre dues sèries clàssiques d’HBO: ‘Germans de sang’ i ‘The Pacific’, ambdues situades a la Segona Guerra Mundial.

'Germans de sang' es va estrenar el 2001.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de la incoporació d’Insecure i Ballers, Netflix segueix afegint sèries d’HBO al seu catàleg, després de l’acord a què van arribar la plataforma de streaming i Warner Bros. Discovery. El pròxim 15 de setembre desembarquen a Netflix Germans de sang i The Pacific, minisèries d’HBO produïdes per Steven Spielberg i Tom Hanks. La primera està basada en el llibre del mateix títol de l’historiador Stephen E. Ambrose, mentre que la segona es basa en les memòries de dos marines, Helmet for My Pillow de Robert Leckie i With the Old Breed d’Eugene Sledge.

Guanyadora de sis premis Emmy i un Globus d’Or a millor minisèrie, Germans de sang es va estrenar al canal HBO fa una mica més de 20 anys, el 9 de setembre de 2001, dos dies abans que es produïssin els atemptats contra les Torres Bessones de Nova York i, des del primer episodi, va tenir un ampli suport de públic i crítica.

Després de rodar junts Salvar el soldat Ryan, Steven Spielberg i Tom Hanks es van embarcar en aquesta sèrie televisiva que mostra la companyonia, la solidaritat i la fraternitat d’un grup de soldats i que destaca tant per la qualitat de la producció com per la precisió històrica, recreant de manera realista tot el que va passar als camps de batalla en els últims anys de la segona Gran Guerra.

The Pacific se centra en la intervenció militar nord-americana al Teatre del Pacífic. És un projecte íntimament lligat i successor de Germans de sang, que se centrava al continent europeu.

La sèrie ens situa el desembre del 1941. Poc temps ha passat des del devastador atac japonès de Pearl Harbor. Composta de 10 episodis, igual que Germans de sang, The Pacific compta en el seu repartiment amb James Badge Dale, Jon Seda, Rami Malek, Joseph Mazzello, Caroline Dhavernas i William Sadler entre d’altres.

tracking