Agenda

'La Santa, el Rus i el Comte'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'La Santa, el Rus i el Comte'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘La Santa, el Rus i el Comte’

Visita teatralitzada per Santa Coloma. Tres personatges molt representatius de Santa Coloma us guiaran, mitjançant una visita insòlita, per les singularitats del poble, en un recorregut que repassa els moments més fascinants de la història d’Andorra. Hora: 18 h. Santa Coloma.

ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

Copa del món UCI de BTT 2023

El Bike Park la Massana acull un any més la Copa del Món de BTT de la Unió Ciclista Internacional, amb la disputa de tres especialitats: cross-country olímpic (XCO), short cross-country (XCC) i descens (DHI), tant en categoria masculina com femenina. La cita andorrana serà la novena del calendari internacional de l’UCI d’enguany.

Bike Park Pal Arinsal. La Massana.

Fins al 27 d’agost.

ACTIVITATS

Dimecres ‘frikis’ al museu

Activitats de jocs de taula. Hora: 22 h. Museu del còmic. La Massana.

MÚSICA

Odara Trio

Concert del grup Odara trio. Hora: 19 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

DJ Madam

Lídia Parat, coneguda com a DJ Madam, és una DJ andorrana que va començar a punxar a València. Al país, ha estat resident a l'Angel Blau, l'Apolo o el Cisco's i ha actuat en clubs i discoteques com Qtr, Ambit, Surf, Buda, Chic, Dqluve, Cau, Bull, Herri, Pussy cat, Fat alberts, Factory, Loop 54, Shusski, Insitu, l'Abarset, the Boss, Iqos, Mood, Eivissa Expirience o el Hardrock entre d'altres. Hora: 21 h. Plaça Major. Ordino.

CURSOS I TALLERS

‘La taca, el treball del figuratiu a l’abstracte’

Entendre l'art abstracte a partir de l'art figuratiu. Construir per destruir a partir d'un referent, anar desdibuixant fins a arribar a l'emoció en estat pur. Hora: de 10 a 13 h. La capsa, espais de creació. Ordino.

EXPOSICIONS

‘DesCORda’t’

Mostra d’una forma oberta i natural la cicatriu causada per una operació a cor obert i transmet valors com la superació personal, les ganes de viure i la positivitat.

Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

Fins al 30 d’agost.

‘Meditacions’

L’artista Io Casino presenta un recull de peces o meditacions amb tinta i ploma de metall sobre paper.

Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany.

Fins al 31 d’agost.

‘Japó. Una història d’amor i guerra’

El fantàstic món flotant de l’ukiyo-e, un viatge per descobrir l’atmosfera hedonista, voluble i canviant de la societat al país nipó, des del període Edo fins al segle XX.

Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

Fins al 23 de setembre.

‘La dona i la bicicleta’

La mostra temporal amb què s’estrena el museu, La dona i la bicicleta, explica com aquest invent va ser un símbol i també un camp de batalla per lluitar primer per a l’emancipació femenina i, actualment, cap a la igualtat entre dones i homes.

Bici Lab Andorra. Andorra la Vella.

Fins al 30 de setembre.

‘Khrôma. L’univers emocional del color’

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la seva setena mostra titulada KHRÔMA. L’univers emocional del color, una exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

Fins al 7 de gener.

tracking