Televisió

Humor postapocalíptic

Amazon Prime Video inicia el rodatge d’‘En fin’, una nova ficció espanyola en què es combinen comèdia i acció. Rere el projecte hi ha David Sanz i Enrique Lojo.

Un moment de la gravació de la sèrie, que s'estrenarà durant l'any vinent.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amazon Prime Video ha donat el tret de sortida al rodatge d’En fin, la seva nova sèrie original. Anunciada a final d’abril com una de les seves grans apostes de producció original a Espanya per a l’any vinent, aquesta comèdia d’humor negre i acció postapocalíptica, creada per David Sainz (Malviviendo) i Enrique Lojo (El último show), acaba de revelar tots els detalls i el repartiment complet.

José Manuel Poga, Malena Alterio, Raúl Cimas i Irene Pérez conformen el quartet principal de la ficció, mentre que el repartiment principal es completa amb Luisa Gavasa, Dani Mantero, Cristian de la Tierra, Pepa Rus, Adrián Pino, Victor Rebull, Numa Paredes i Javier Botet. A més, En fin comptarà també amb la col·laboració de Leonor Watling.

La sèrie constarà de sis episodis de 30 minuts de durada i s’estrenarà al llarg de 2024. De la producció se n’encarrega Versus en col·laboració amb Diffferent Entertainment, amb Rafael Portela, Teresa Segura i Alejandro Miranda com a productors executius.

El dia en què hauria d’arribar l’apocalipsi, Tomás (Poga) es lleva ressacós, en plena orgia en una botiga de mobles. Mesos enrere, davant la notícia de la fi del món, va abandonar Julia (Alterio), la dona, i Noa (Pérez), la filla, sense remordiment. Però quan l’asteroide que havia de xocar contra la Terra passa de llarg i el món continua girant, Tomás s’adona del seu error.

Ara, mirarà de recuperar la vida passada i obtenir el perdó de la família, buscant reconstruir després del no-apocalipsi un món que ja mai tornarà a ser igual. Mentrestant, una Julia que ha viscut sempre amb el fre de mà posat veu això com una segona oportunitat, i es llença a fer tot el que abans no gosava fer. Noa, per part seva, es pregunta per què els adults s’han entossudit a destruir el món ells sols, sense necessitat de cap cataclisme.

tracking