Agenda

La Vuelta 2023

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

La Vuelta 2023

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

La Vuelta 2023

3a Etapa 158,5 km: Súria > Arinsal.

17.30 h Estimació d’arribada dels primers corredors.

ACTIVITATS INFANTILS

Titellàrium

Titellàrium és un espai format per dotze escenografies amb diferents estils de titella per viure els contes tradicionals a través de la imaginació i portar-la tan lluny com sigui possible. A càrrec de la companyia El Burro dels Jocs. Hora: de 18.00 h a 21.00 h. Plaça de la Germandat. Sant Julià de Lòria.

MÚSICA

‘Black Days’

Pop-rock espanyol. Repertori ampli i divers sobre clàssics dels anys 50, 60 i 70 fins als èxits dels 90, amb alguna versió actual.

Hora: 19.00 h. Antiga Caserna de Bombers. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘DesCORda’t’

Mostra d’una forma oberta i natural la cicatriu causada per una operació a cor obert i transmet valors com la superació personal, les ganes de viure i la positivitat. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

Fins al 30 d’agost.

‘Meditacions’

L’artista Io Casino presenta un recull de peces o meditacions amb tinta i ploma de metall sobre paper.

Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 31 d’agost.

‘Japó. Una història d’amor i guerra’

El fantàstic món flotant de l’ukiyo-e, un viatge per descobrir l’atmosfera hedonista, voluble i canviant de la societat al país nipó, des del període Edo fins al segle XX.

Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

Fins al 23 de setembre.

‘Khrôma. L’univers emocional del color’

Exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 7 de gener.

‘La dona i la bicicleta’

La mostra temporal amb què s’estrena el museu, La dona i la bicicleta, explica com aquest invent va ser un símbol i també un camp de batalla per lluitar primer per a l’emancipació femenina i, actualment, cap a la igualtat entre dones i homes. Bici Lab Andorra. Andorra la Vella. Fins al 30 de setembre.

‘Notes sobre l’antropocè’

L’exposició 'Notes sobre l’Antropocè' reuneix el treball de set artistes, internacionals i andorrans, que exploren les complexitats de la transformació de la nostra relació amb la natura. Sala d’exposicions de Govern. Andorra la Vella. Fins l’1 d’octubre.

‘Abracadabra: Il·lusionisme i màgia a cal plandolit’

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia, camp en què van destacar de forma prominent a escala espanyola i internacional durant la primera meitat del segle XX.

Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

tracking