Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Utilitza la poderosa energia d'avui per arribar al fons de l'assumpte i treure aquesta façana que ara mateix està fent més mal que bé. Obre't al món, i mostra a la gent al teu voltant que tens molt més que oferir del que has estat revelant. Pren un paper dominant en la situació actual i deixa que les teves necessitats es coneguin.

Taure Tracta de no desviar-te de la teva trajectòria per culpa del foc que crema al teu voltant. En última instància, saps què està bé i què està malament, així que no et posis en perill a tu mateix/a o al teu sentit de l'orgull. Mantingues un ull obert al que està passant al teu cercle, però no sentis que necessites irrompre amb un determinat curs d'acció que no té res a veure amb el teu jo interior.

Bessons Surt endavant pel teu propi esforç i vés-te per totes avui. Estàs en una excel·lent posició per fer una bona impressió amb els altres. Qualsevol tipus de treball en grup és especialment afavorit. Hi ha un fort impuls darrere de les teves accions, així que vés amb compte amb on apunten les teves armes. Inicia accions als llocs on els problemes semblin haver-se estancat.

Cranc Aneu amb compte amb deixar-vos atrapar per persones descurades o volubles, especialment quan es tracta d'assumptes del cor. Les teves emocions tendres són massa sensibles per suportar la irreflexió, la franquesa i, en última instància, el rebuig d'algú que simplement no era una bona persona amb qui estar en primer lloc.

Lleó Hi ha una tremenda quantitat de poder a la teva disposició avui, i has d'anar amb compte i fer-lo servir sàviament. Aquest és un període de transformació per a tu, i el teu cos pot estar passant per molts canvis. Tens la possibilitat de fer una impressió molt forta a la gent avui, així que pensa abans d'actuar.

Verge Avui la configuració planetària et podria ajudar a establir algunes metes personals clares. Si hi ha alguna cosa que t'agradaria millorar a la teva vida, un poder planetari extra t'ajudarà a aixecar els teus ànims. Podries motivar-te per començar un pla d´entrenament físic. O potser decidiràs millorar la teva alimentació. És bo desafiar-se un mateix amb una cosa veritable. Si vols abandonar la cigarreta o perdre pes, serà més fàcil fer-ho ara.

Balança L'actual alineació astral us està demanant que elimineu els vostres traumes per donar lloc a noves i positives energies. Aquest esdeveniment astral et permetrà concentrar-te en les teves relacions i en la manera com t'ajuntes amb els altres. Les vostres relacions més íntimes seran una peça important d'aquest intent. Hi ha una gran intensitat afectiva el dia que no es pot ignorar, sense importar quant tractis.

Escorpí De vegades no us agrada prendre decisions ja que podeu veure tots els possibles resultats. Però ara mateix hauries de tenir claredat per una meta que és important per a tu. L'energia astral en joc us ajudarà a ajuntar confiança. No dubtis a posar en moviment els canvis necessaris. Et sentiràs bé si prens una postura ferma i et concentres clarament a les teves metes.

Sagitari Hi ha una gran intensitat afectiva en aquest dia i és un resultat de la poderosa alineació celestial. Aquest esdeveniment planetari t'insta que consideris enfocar de tornada la teva atenció al teu espai per a la comunicació i en la manera com comparteixes els pensaments amb altres. Els teus somnis són molt vívids, per tant presta atenció als missatges que t'arriben durant la nit.

Capricorn El teu punt feble és a la teva família, i descobriràs que qualsevol amenaça relacionada amb aquesta àrea de la teva vida serà resposta amb molt enuig i passió de la teva part. Saltaràs ràpidament en defensa de la teva persona i dels propers a tu. La configuració celestial avui definirà l'escenari perquè la fúria sigui alliberada. Intenta mantenir la màxima calma possible.

Aquari Tens un impuls dinàmic cap a la teva carrera en aquest moment, i possiblement no et rendeixis a la teva lluita per aconseguir l'èxit. Les teves emocions estaran totes barrejades i mouran les coses en un dia com avui. Una agressió inesperada entrarà en escena sense cap raó aparent. Fes el possible per no barallar-te amb ningú malgrat l'energia que hi ha a l'aire.

Peixos Avui enfoca les coses de manera filosòfica. Descobriràs que trobaràs les respostes més fàcilment del que et pensaves. Intenta no endurir les coses més del que és necessari. Els altres trobaran ràpidament les falles o iniciaran una baralla. No baixis més de nivell. L'energia celestial recalfarà l'atmosfera i portarà l'aigua a bullir.

tracking