Televisió

Arriba 'Poker Face'

la comèdia de misteri protagonitzada per Natasha Lyonne es va estrenar l’any passat als EUA i el 15 de setembre desembarca a Europa de la mà de SkyShowtime.

Natasha Lyonne en un moment de la sèrie.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Poker Face té, per fi, data concreta d’estrena a Europa, gairebé un any després del llançament als Estats Units. La ficció de misteri creada per Rian Johnson i protagonitzada per Natasha Lyonne se sumarà al catàleg de SkyShowtime el 15 de setembre, tal com ha comunicat la plataforma.

Estrenada a final d’octubre del 2022 a través de Peacock, aquesta ficció de deu capítols era un dels grans reclams amb els quals comptava la joint venture de Comcast (Sky i NBCUniversal) i Paramount, a tenor de l’èxit al seu país d’origen, i als noms involucrats. Cal tenir en compte que es tracta d’una de les sèries més ben valorades per la crítica aquest any, d’acord amb les webs de ressenyes Rotten Tomatoes i Metacritic.

No obstant això, va caldre esperar quatre mesos des de l’arribada de SkyShowtime a Europa perquè la plataforma donés alguna informació sobre Poker Face. Al juliol ja va avançar que s’estrenaria al setembre, i ara ja hi ha data concreta i també estratègia de llançament. La producció debutarà amb dos episodis el dia de l’estrena i hi haurà un nou capítol tots els divendres. És a dir, se seguirà la tònica habitual de SkyShowtime en aquest sentit.

La sèrie segueix els passos de Charlie Cale, interpretada per Lyonne, qui té una habilitat extraordinària per determinar quan algú està mentint. Surt a la carretera en el seu Plymouth Barracuda i en cada parada es troba amb un nou elenc de personatges i estranys crims que no pot evitar resoldre. Entre les estrelles convidades cal destacar Adrien Brody, Benjamin Bratt, Cherry Jones, Chloë Sevigny, Clea DuVall, Ellen Barkin o Nick Nolte.

La primera temporada ha obtingut quatre nominacions als Emmy 2023: millor actriu principal per a Lyonne, millor actriu convidada per a Judith Light, millor disseny de producció i millor coordinació d’especialistes.

tracking