Agenda

Ritmes Capital Musical: Els Xetats. 'Escoltem el planeta'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Ritmes Capital Musical: ELS XETATS. 'ESCOLTEM EL PLANETA'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

VISITA

Visites guiades a la farga del Madriu

Animeu-vos a conèixer la farga del Madriu amb els tècnics de Patrimoni Cultural. Hora: de 15 a 18 h. Vall del Madriu-Perafita. Escaldes-Engordany.

MÚSICA

Íngrid Martínez

Concert d’Íngrid Martínez a la terrassa The Roff Top Van.

Hora: 20.30. Escaldes-Engordany.

Concert de Vibrand

La banda interpretarà els temes que més t’agraden d’artistes com Sting, Queen, Beatles, Stevie Wonder, Nina, James Brown, Kool & The Gang i Bruno Mars, entre molts altres, d’una manera sorprenent. Hora: 18.30 h. Hotel Piolets Centre Soldeu. Canillo.

Ritmes Capital Musical: ELS XETATS. ‘ESCOLTEM EL PLANETA’

El grup d’animació Els Xetats presenta el seu espectacle Stop. Escoltem el planeta. En aquest espectacle la narradora i els quatre músics es posen en el paper dels quatre elements clàssics de la ciència al planeta: l’aire, el foc, la terra i l’aigua.

Hora: 19 h.

Antiga caserna dels bombers. Andorra la Vella.

CINEMA

Cinema al parc

20.30 h: sessió amb el DJ Robznow i furgoteques (food trucks).

22 h: inici de la pel·lícula Shrek.

Porta una estoreta o una manta i vine amb els teus amics a passar una nit diferent!

Prat del Roure. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘Meditacions’

L’artista Io Casino presenta un recull de peces o meditacions amb tinta i ploma de metall sobre paper. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 31 d’agost.

‘Abracadabra: Il·lusionisme i màgia a cal Plandolit’

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia, camp en què van destacar de forma prominent a escala espanyola i internacional durant la primera meitat del segle XX. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino. Fins al 31 d’agost.

‘Japó. Una història d’amor i guerra’

El fantàstic món flotant de l’ukiyo-e, un viatge per descobrir l’atmosfera hedonista, voluble i canviant de la societat al país nipó, des del període Edo fins al segle XX.

Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

Fins al 23 de setembre.

‘La dona i la bicicleta’

La mostra temporal amb què s’estrena el museu, La dona i la bicicleta, explica com aquest invent va ser un símbol i també un camp de batalla per lluitar primer per a l’emancipació femenina i, actualment, cap a la igualtat entre dones i homes. Bici Lab Andorra. Andorra la Vella. Fins al 30 de setembre.

‘Notes sobre l’antropocè’

L’exposició Notes sobre l’antropocè reuneix el treball de set artistes, internacionals i andorrans, que exploren les complexitats de la transformació de la nostra relació amb la natura. Sala d’exposicions de Govern. Andorra la Vella. Fins a l’1 d’octubre.

‘Khrôma. L’univers emocional del color’

Exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra. Museu Thyssen. Escaldes. Fins al 7 de gener.

tracking