'El cuerpo en llamas', sobre el crim de la guàrdia urbana, s'estrena el 8 de setembre a Netflix.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’arribada de la quarta i última temporada de Sex Education a Netflix marca el calendari de sèries en un setembre ple d’estrenes, com el nou de The Walking Dead (AMC+) o la ficció policíaca El cuerpo en llamas (Netflix), que retornarà a la pantalla Úrsula Corberó després de la seva participació a La casa de papel.

–La Rueda del Tiempo (T2), 1 de setembre a Amazon Prime Video. El mes s’obre amb una producció basada en la inconclusa saga de novel·les fantàstiques del desaparegut escriptor Robert Jordan. La segona temporada d’aquesta sèrie de Prime Video promet una bona dosi de batalles èpiques entre les quals destacaran les del jove Rand al’Thor (Josha Stradowski), qui haurà de salvar el món dels mals del Fosc valent-se dels poders màgics.

–El cuerpo en llamas, 8 de setembre a Netflix. L’esperat retorn d’Úrsula Corberó després del rodatge de La casa de papel, finalitzat el 2021, es farà realitat el dia 8 a Netflix al costat de l’actor Quim Gutiérrez. La parella encarna Rosa Peral i Albert López, els agents de la guàrdia urbana de Barcelona que van ser condemnats per l’assassinat del xicot d’aquesta, i company al cos, Pedro Rodríguez. L’aparició del seu cadàver calcinat dins el maleter d’un cotxe prop del pantà de Foix va revelar una xarxa policial d’escàndols sexuals. L’andorrà Isak Férriz forma part de l’elenc de la sèrie.

–Los artistas: primeros trazos, 8 de setembre a Amazon Prime Video. Cata (Ximena Romo), una especialista mexicana en art establerta a Madrid que subsisteix com a cambrera, i Yago (Maxi Iglesias), un antiquari vingut a menys, abandonen la precarietat per, fruit del seu romanç, convertir-se en una parella de seductors marxants que intenten vendre obres d’art falsificades en una ficció d’Amazon que s’estrena el dia 8 i que ha estat escrita per María Dueñas.

tracking