Agenda

Mercat de la Vall

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Mercat de la Vall

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MERCATS

Mercat de la Vall

Un mercat en què trobaràs productes agrícoles autòctons, manufacturats i de proximitat. També hi són presents els comerços del barri i tallers artesanals a les 12 i a les 17 hores, realitzats per diferents comerciants i de temàtiques variades:

12 h: Cervesa Alpha. Simulació d’elaboració de la cervesa amb els ingredients principals, per conèixer-ne el procés i la història.

17 h: Elisart Andorra. Activitat de gravat de vidre, gravat en fusta i pirogravat i pintura en pedres.

Hora: 11 h. Centre històric d’Andorra la Vella.

SARDANES

XXXIV Aplec de la Sardana

18 h: XXVII Concurs de colles sardanistes amb la cobla La Flama de Farners. 22 h: audició de sardanes amb la cobla La Flama de Farners. Plaça dels Arínsols. Encamp.

TEATRE I DANSA

‘@mén’-Una creació de la Jove Companyia Nacional d’Andorra dirigida per les Molt Il·lustres

Les XXSS són omnipresents. Omnipotents, Tenen els seus propis dogmes i normes... que no ha venerat mai el saber infinit de Google? Una xarxa és un conjunt de fils nuats, un conjunt d’unitats funcionals autònomes i interconnectades. Hora: 19 h.

Teatre de les Fontetes. La Massana.

FESTES I TRADICIONS

Diada de la Mare de Déu de l’Oratori

L’oratori de les Bons és un petit adoratori a la Mare de Déu situat a la part alta de la zona de les Bons, a l’inici de l’antic camí ral de Canillo. Oració, ofrena de flors, cantada dels goigs i ballada de sardanes.

Hora: 11.00 h.

Oratori de les Bons. Encamp.

FESTA MAJOR DE LA CORTINADA I ARANS

Tot d’activitats i concerts a partir de les deu del matí. Ordino.

EXPOSICIONS

‘Integrats’

Exposició a càrrec del Grup Folklore Casa de Portugal. Recull fotogràfic de 14 instantànies fetes en indrets emblemàtics de les set parròquies. Palau de Gel. Canillo.

Fins al 10 de setembre.

‘COLORS I FORMES’

Marie Carmen Fresnel s’inspira en el medi ambient exòtic i vibrant que posseeix la cultura brasilera per materialitzar a través de la pintura les seves percepcions més abstractes, dissenyant obres geomètriques i fluïdes, que desafien la lògica de la imaginació i l’irreal.

Museu de la Moto. Canillo.

Fins al 10 de setembre.

‘Japó. Una història d’amor i guerra’

El fantàstic món flotant de l’ukiyo-e, un viatge per descobrir l’atmosfera hedonista, voluble i canviant de la societat al país nipó, des del període Edo fins al segle XX.

Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

Fins al 23 de setembre.

‘La dona i la bicicleta’

La mostra temporal amb què s’estrena el museu, La dona i la bicicleta, explica com aquest invent va ser un símbol i també un camp de batalla per lluitar primer per a l’emancipació femenina i, actualment, cap a la igualtat entre dones i homes.

Bici Lab Andorra. Andorra la Vella.

Fins al 30 de setembre.

‘Notes sobre l’antropocè’

L’exposició Notes sobre l’antropocè reuneix el treball de set artistes, internacionals i andorrans, que exploren les complexitats de la transformació de la nostra relació amb la natura. Sala d’exposicions de Govern. Andorra la Vella. Fins a l’1 d’octubre.

tracking