Televisió

Graella renovada

RTVA presenta la temporada 2023-2024 amb cares i programes nous
i aposta per ser presents a noves plataformes digitals de pòdcasts.

Introducció de les novetats amb Jiménez, directora de RTVA, Rial, directora adjunta, i els presentadors.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ràdio i Televisió d’Andorra va presentar ahir les novetats de la temporada 2023-2024, que s’estrenarà dilluns 11 de setembre i que combina entreteniment, informació i continguts divulgatius amb nous formats digitals.

La directora de RTVA, Imma Jiménez, va remarcar la necessitat de potenciar tant la ràdio i la televisió com els canals digitals, per abraçar la majoria de públics possibles, ateses “les diferents realitats socials del país”. RTVA tindrà ara presència a noves plataformes de pòdcasts, com Spotify, Apple Podcasts i Google Podcasts, i comptarà amb la recent estrenada skill d’Alexa, que permet accedir al contingut informatiu i en directe de RTVA.

Els programes radiofònics que veuran la llum dilluns vinent són Avui serà un bon dia, dirigit i presentat per Gabriel Fernàndez de 8 a 12 hores, sobre les preocupacions de cada dia dels ciutadans. D’altra banda, La compa­nyia va a càrrec de Xavier Albert, un espai de tertúlia i entrevistes de 15 a 17 hores.

La televisió oferirà el nou programa d’entrevistes La clau amb Laura Massegú a les 15 hores i Història, d’on venim? amb Òscar Serrano, un programa institucional divulgatiu sobre la història del Consell General.

Les novetats també inclouen un programa televisiu mensual dedicat a les problemàtiques socials i un projecte en col·laboració amb l’espai jove d’Andorra la Vella, El Rusc, que s’emetrà per RNA i obrirà la ràdio pública als joves perquè elaborin de manera íntegra un programa.

Pel que fa a la nova graella de programes, L’Informatiu serà a càrrec de Judith Sáez i Òscar Ser­rano, els migdies i vespres. Karen Gacusana serà l’encarregada de presentar-lo els cap de setmana. Als informatius de ràdio hi ha Sílvia Mestre, Jordi Lorente, Neus Vila i Anna Mata, aquesta darrera amb l’edició Andorra actualitat matí a les 7 hores.

tracking