Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Aquest és un dia positiu per a la teva vida sentimental i les teves il·lusions en general. Neptú t'enviarà la seva influència més positiva i trauràs el teu costat més romàntic. Però si vols que els teus somnis es converteixin en realitat has de fer just el contrari del que t'agrada, queda't quiet, deixa que sigui l'altra persona la que actuï.

Taure La influència de Júpiter, que transita pel teu signe i t'està protegint i ajudant, et donarà una gran energia i vitalitat, i farà que avui tinguis un dia ple d'activitat física, ideal per als esports i prendre contacte amb la natura, però també per fer alguna petita obra a casa teva. Compte amb la impaciència.

Bessons La influència de Neptú, que avui serà molt destacada, farà que avui tinguis un dia de somnis i imaginació desbordant, però no oblidis que no ho pots fer tot alhora. Se t'amuntegaran a la teva ment nombroses coses que t'agradaria dur a terme, però has de donar-li temps al temps i així si ho podràs aconseguir.

Cranc Encara que els planetes t'enviïn les seves millors influències i les perspectives futures siguin molt favorables, no obstant, no pots evitar caure en molts moments de baixada o deixar-te portar per la tristesa, sovint sense una causa realment sòlida. I avui t'enfrontaràs a una d'aquestes situacions, però no li has de donar importància.

Lleó Els planetes indiquen que avui tindràs un dia molt més favorable i realitzador del que vas tenir ahir, o simplement et sentiràs més alegre i feliç. Gràcies a la protecció del Sol i Júpiter estàs en un gran moment i vas a poc a poc cap a millor, però avui en seràs més conscient i també et succeiran coses més afortunades.

Verge En línies generals, aquest cap de setmana serà positiu, agradable i esperançador per a tu, o almenys més del que ho solen ser la majoria de diumenges. La benèfica i vital influència del Sol t'ajudarà que les coses discorrin de la manera que tu desitges, i malgrat tot, però, no podràs evitar una certa malenconia.

Balança Avui serà poderosa la influència de Neptú i farà que tinguis un dia de moltes il·lusions i somnis, en què el cor i les emocions predominin sobre el teu costat intel·lectual, al contrari del que sol passar sempre. És un dia ideal per gaudir de l'amor i la companyia dels vostres éssers més estimats, però també per viatjar.

Escorpí Les excel·lents influències dels planetes aquests dies afavoriran la teva vida sentimental i que se't faci realitat alguna de les teves il·lusions relacionada amb l'amor o els plaers. Igualment aquest serà també un dia molt favorable per al cultiu de l'amistat. S'acosten canvis molt favorables per a tu en els temes del cor.

Sagitari El cap de setmana acabarà per a tu amb un dia ple d'alegries i situacions agradables, més favorable que l'anterior, ideal per viatjar i relacionar-se, i on et trobaràs alguna magnífica sorpresa. Si ahir et convenia recollir-te i recarregar les teves energies, avui, però, serà un dia molt bo per obrir-te al món.

Capricorn Has d'afrontar les coses amb més confiança, tenir més fe en el futur i les teves possibilitats. I és que sense cap raó, o per algun petit problema sense importància, avui et podries inquietar o preocupar més del que seria lògic i això et conduiria a passar un dia molt més ombrívol del que hauria d'haver estat. Relaxa't.

Aquari Igual que el dia anterior, o molt semblant, avui et deixaràs conduir pels somnis i les il·lusions que et portaran alegria i fe en el futur. La teva intuïció estarà molt més desperta del que és habitual i veuràs amb claredat moltes coses que fins ara no podies explicar-te. És un moment d'il·lusió, optimisme i fe en un futur millor.

Peixos Avui Neptú, el teu planeta regent, es trobarà molt poderós i farà que et tornis més somiador del que ja ets habitualment. És un dia més de somnis que de realitat, on sentiràs que les teves il·lusions es poden materialitzar i que tu tens un paper molt important en aquesta vida, has vingut a aquest món a fer una missió.

tracking