Televisió

El nou èxit de la BBC

‘Blue lights’, l’aclamada sèrie policial britància, arriba el dia 29 a Movistar Plus+. La trama se centra en les experiències de tres agents novells a la policia de Belfast.

Un fotograma de 'Blue Lights', que ha triomfat entre el públic i la crítica al Regne Unit.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sèrie policial britànica Blue Lights, que ha captivat tant la crítica com el públic al seu país d’origen, convertint-se en un dels majors èxits de BBC One aquest 2023, es prepara per a l’estrena fora del Regne Unit. A Andorra la podrem veure a Movistar Plus+ a partir del 29 de setembre. Blue Lights ha estat un fenomen a la televisió britànica, atraient una audiència massiva des del primer episodi. Amb un debut de 7,2 milions d’espectadors, la sèrie va mantenir el seu creixement setmana rere setmana, consolidant-se com una de les cinc produccions més vistes a BBC One enguany.

La trama segueix el dia a dia d’una comissaria de la policia de Belfast, centrant-se en les experiències de tres novells que acaben d’unir-se al cos. L’elecció del repartiment, les impressionants localitzacions a la ciutat nord-irlandesa i l’enfocament de la història en els nouvinguts han estat especialment destacats per la crítica. Alguns mitjans han descrit la ficció com “plena de matisos i captivadora des del primer moment” o “una estranya joia, a l’altura de Line of Duty”.

La primera temporada de Blue Lights consta de sis episodis que s’estrenaran cada divendres a partir del 29 de setembre a Movistar Plus+. La sèrie promet submergir els espectadors en un món d’intriga, crim i secrets mentre segueix els tres protagonistes centrals en el seu viatge per superar el període de prova a la policia de Belfast. Siân Brooke, Katherine Devlin i el debutant Nathan Braniff assumeixen els papers principals. Al seu costat, actors de renom com Martin McCann i Richard Dormer completen el repartiment. Els creadors i productors executius són Declan Lawn i Adam Patterson.

La cadena BBC ha confirmat la producció d’una segona temporada, el rodatge de la qual ja ha començat aquest estiu. La data d’estrena encara està pendent de confirmació.

tracking