Teleivisió

El misteri continua

Atresplayer estrena el 8 d’octubre ‘La red púrpura’, l’adaptació de la segona part de la saga de Carmen Mola que va iniciar ‘La novia gitana’ amb gran èxit.

Nerea Barros, en un moment de la sèrie, en el paper de la inspectora Elena Blanco.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La red púrpura ja té data d’estrena a Atresplayer. Després de l’èxit de La novia gitana, el llançament de la qual acaba de complir un any a la plataforma de pagament, Atresmedia estrenarà el pròxim 8 d’octubre l’adaptació de la segona part de la popular saga de Carmen Mola, novament dirigida per Paco Cabezas.

L’actriu Nerea Barros torna a posar-se en la pell de la protagonista, Elena Blanco, una veterana inspectora d’homicidis de la Brigada d’Anàlisi de Casos (BAC) que es mostra incansable en la cerca del seu fill Lucas, segrestat fa deu anys. En la primera temporada va remoure el vesper i va reaparèixer en un vídeo de tortures en el qual demanava que no el busqués més. Però Elena insisteix a centrar la seva energia en la recerca i estirarà un fil que li va deixar Miguel Vistas: la Red Púrpura, la perillosa organització que dona nom al títol d’aquesta història.

Aquesta segona temporada, que hereta el nom de la novel·la, incorpora els actors Roberto Álamo (Dimas), Carmen Prada (Marina), Nuria González (Rocío Narváez), Andrés Gertrudix (Casto), María Morales (Soledad), Michel Herráiz (Daniel), Font García (Alberto), Unai Mayo (Lucas), Andrés Lima (Kortabarria) i Maria Mercado, entre d’altres. Ginés García Millán (Rentero), Ignacio Montes (Zárate), Mona Martínez (Mariajo), Lucía Martín Abello (Chesca), Vicente Romero (Orduño) i Francesc Garrido (Buendía) continuen amb els personatges que ja van interpretar a La novia gitana.

Fa uns mesos es va fer públic que la història d’Elena Blanco continuarà relatant-se a la plataforma d’Atresmedia, que ja prepara l’adaptació de la tercera part de la saga de la inspectora Blanco, titulada La Nena. A Andorra, els continguts d’aquest servei de streaming es poden veure a través del portal Atresplayer Internacional.

tracking