Agenda

Vila Medieval

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Vila Medieval

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS INFANTILS

Taller d’onomatopeies pop

Es convidarà a descobrir el gènere del còmic i a crear onomatopeies pop, construïdes amb palets, còmics vivents i bafarades. Hora: 11.00 h-12.00 h. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

FESTES I TRADICIONS

Vila Medieval

10.30 h. Obertura del mercat medieval. Plantada de gegants i gegantons.

10.30-13.30 h. Tir amb arc. Carrusel ecològic. Roda La Belle roue. Demostració d’oficis. Jocs tradicionals.

11.00 h. Espectacle infantil. Cercavila de gegants i gegantons. Activitats d’art. Actuació dels Abanderats de Tortosa.

12.30 h. Danses i cançons medievals.

13.30 h. Cercavila musical.

16.00 h-19.00 h Demostració d’oficis. Tir amb arc. Carrusel ecològic. Jocs tradicionals. Activitats d’art. Espectacle infantil. Cercavila.

19.00 h Tancament del Mercat Medieval.

Sant Julià de Lòria.

ACTIVITATS

Transhumància i construcció en pedra seca

Una excursió guiada amb un recorregut de 7 km i un desnivell positiu de 350 m. Cal anar amb calçat de muntanya, dur roba d’abrigar, aigua, crema solar, la documentació personal, el telèfon carregat i la medicació si és necessària. Hora: 9.00 h. Cortals. Encamp.

MÚSICA

Duo de violí i viola sergi claret i laura bosch

Cicle 30 anys de clàssica. Canya als museus. Hora 18.30 h. Visita a l’església i a les 19.00 h inici del concert. Església Sant Martí de la Cortinada. Ordino.

CONFERÈNCIES

‘Si emprens, adopta un CTO’

Coneix quines funcions té un CTO, on trobar-ho i com identificar el que aporta valor. Amb Jorge Garcés d’Aumentium. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘La dona i la bicicleta’

La mostra temporal amb què s’estrena el museu, La dona i la bicicleta, explica com aquest invent va ser un símbol i també un camp de batalla per lluitar primer per a l’emancipació femenina i, actualment, cap a la igualtat entre dones i homes. Bici Lab Andorra. Andorra la Vella. Fins al 30 de setembre.

‘Notes sobre l’antropocè’

L’exposició Notes sobre l’Antropocè reuneix el treball de set artistes, internacionals i andorrans, que exploren les complexitats de la transformació de la nostra relació amb la natura. Sala d’exposicions de Govern. Andorra la Vella. Fins a l’1 d’octubre.

‘La volàtil substància del bell crepuscle’

Fotografies del poeta Manel Gibert. Són imatges que acompanyen el nou llibre del filòsof i poeta La volàtil substància del bell crepuscle (Anem editors).

Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany.

Fins al 16 d’octubre.

‘Khrôma. L’univers emocional del color’

Exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

Fins al 7 de gener del 2024.

tracking