Agenda

'Fragile'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Fragile'

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘Fragile'

Comissariada per Esteban Andueza, l’exposició explora una de les més poderoses i atraients línies d’investigació de l’artista sobre els hàbits i ecosistemes dels nostres mars i del món subaquàtic. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 16 de novembre.

CONFERÈNCIES

‘La cultura de les cures de mascota’

Descobreix com la tecnologia digital està fomentant una cultura de cura de mascotes. Amb Natàlia i Timur de Mariri. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

‘Si emprens, adopta un CTO’

Coneix quines funcions té un CTO, on trobar-ho i com identificar el que aporta valor. Amb Jorge Garcés d’Aumentium. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

CURSOS

‘Curs de construcció amb la tècnica de la pedra seca’

Per poder inscriure’s al curs de Nivell II, cal haver superat abans el curs de Nivell I. Al nivell II s’aprendrà a construir cabanes amb la tècnica tradicional de la pedra seca reconeguda per la UNESCO. Hora: de 8.00 a 15.00 h. Al forn de Canillo. Canillo

EXPOSICIONS

‘La dona i la bicicleta’

La mostra temporal amb què s’estrena el museu, La dona i la bicicleta, explica com aquest invent va ser un símbol i també un camp de batalla per lluitar primer per a l’emancipació femenina i, actualment, cap a la igualtat entre dones i homes. Bici Lab Andorra. Andorra la Vella. Fins al 30 de setembre.

‘Notes sobre l’antropocè’

L’exposició Notes sobre l’Antropocè reuneix el treball de set artistes, internacionals i andorrans, que exploren les complexitats de la transformació de la nostra relació amb la natura. Sala d’exposicions de Govern. Andorra la Vella. Fins a l’1 d’octubre.

‘La volàtil substància del bell crepuscle’

Fotografies del poeta Manel Gibert. Són imatges que acompanyen el nou llibre del filòsof i poeta La volàtil substància del bell crepuscle (Anem editors).

Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany.

Fins al 16 d’octubre.

‘Khrôma. L’univers emocional del color’

Exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

Fins al 7 de gener del 2024.

tracking