Agenda

El sabor autèntic dels tes. Degustació de sis varietats

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

El sabor autèntic dels tes. Degustació de sis varietats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

El sabor autèntic dels tes. Degustació de sis varietats

Descobreix i aprèn tota la riquesa i varietat d’aquesta beguda mil·lenària. Amb Qian Wang i Alex Andrés de Lovedrinktea. Hora: 11 h. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany. TALLER

‘Urgències en Pediatria’

Coneixerem les cures adequades i els temes a tenir en compte amb alguns símptomes. Hora: 10.30 h.

Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

Taller de reciclatge amb Marissa MacDonald

El taller familiar comptarà amb l’assistència de l’experta en reciclatge Marissa MacDonald, que oferirà un taller sostenible utilitzant les lones que han servit com a material de promoció de les exposicions anteriors. Hora: 11.30, 12.30, 16 i 17 h. Museu Thyssen. Escaldes.

CURSOS I TALLERS

‘La Capsa, espais de creació. Portes obertes’

Durant la jornada de portes obertes tindran lloc una sèrie de tallers gratuïts per donar a conèixer les activitats de La Capsa, espais de creació.

Hora: de 10.30 a 18 h. La Capsa, espais de creació. Ordino.

‘Zumba solidària’

Masterclass de zumba en benefici de Creu Roja Andorrana. Hora: 18 h. Antiga caserna de bombers. Andorra la Vella.

ESPECTACLE

‘Arrels d'arreu’

Teatre de text a partir d’un procés de creació. Hora: 18.30 h. Sala de festes del Complex esportiu i sociocultural. Encamp.

‘FE(MINUS)’

Fe(minus) neix de la necessitat d’explorar i de preguntar-nos què va passar amb les bruixes a Andorra. Hora: a les 16 i a les 17.30 h. Església de Santa Eulàlia. Encamp.

‘Límits’

Espectacle de creació comunitària / hibridació escènica. Hora: 21.30 h. Sala Prat del Roure. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘Notes sobre l’antropocè’

L’exposició Notes sobre l’Antropocè reuneix el treball de set artistes, internacionals i andorrans, que exploren les complexitats de la transformació de la nostra relació amb la natura. Sala d’exposicions de Govern. Andorra la Vella. Fins a l’1 d’octubre.

‘La volàtil substància del bell crepuscle’

Fotografies del poeta Manel Gibert. Són imatges que acompanyen el nou llibre del filòsof i poeta La volàtil substància del bell crepuscle (Anem editors).

Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany.

Fins al 16 d’octubre.

‘Khrôma. L’univers emocional del color’

Exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

Fins al 7 de gener del 2024.

‘Fragile'

Comissariada per Esteban Andueza, l’exposició explora una de les més poderoses i atraients línies d’investigació de l’artista sobre els hàbits i ecosistemes dels nostres mars i del món subaquàtic. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 16 de novembre.

'Abans miràvem la lluna per tot'

Reivindica la influència de la meteorologia en la vida quotidiana del Pirineu als segles XIX i XX. Creada i cedida per l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu, la mostra es completa amb peces de Patrimoni Cultural d’Andorra vinculades amb antigues formes de predicció del temps o de protecció davant de tempestes o pedregades. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 4 de novembre.


tracking