Agenda

'Fragile'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Fragile'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA ‘Fragile’

Comissariada per Esteban Andueza, l’exposició explora una de les més poderoses i atraients línies d’investigació de l’artista sobre els hàbits i ecosistemes dels nostres mars i del món subaquàtic. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella.

MÀGIA

‘Màgic Hitòric’

La màgia envairà el centre històric d’Andorra la Vella amb l’activitat Màgic Històric. Els participants hauran d’ajudar el Judini-Tortellini a trobar el seu conill. Centre històric. Andorra la Vella. Fins al 14 d’octubre.

MOSTRA

11a Mostra de productes agrícoles i artesans d'Andorra

Apropa’t al centre comercial Illa Carlemany per conèixer alguns dels productes de producció local del país. Cervesa artesana, embotits i formatges, xocolata i dolços, cosmètica natural... Centre comercial Illa Carlemany. Escaldes-Engordany. Fins al 14 d’octubre.

MÚSICA

Oktoberfest

Actuacions musicals en directe de 19.30 h a 21.30 h. AnyósPark. La Massana.

EXPOSICIONS ‘La volàtil substància del bell crepuscle’

Comencem la nostra agenda expositiva amb les fotografies del poeta Manel Gibert. Són imatges que acompanyen el nou llibre del filòsof i poeta. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 16 d’octubre.

Nathalie Launay

Nathalie Launay ens presenta un treball pictòric on fa ús dels codis del llenguatge científic per proposar-nos visions molt poètiques i sensitives, que ens parlen. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 d’octubre.

‘Els llits de la Isabel’

Mostra de treballs dels alumnes adults de La Capsa, entorn al llit, al que representa. Edifici L’Estudi. Ordino. Fins al 28 d’octubre.

‘Els 3 Paus, Pau Casals, Pablo Picasso i Pablo Neruda’

La mostra, que La Xarranca ha organitzat amb motiu de la inauguració de l’espai L’Institucional, al Parc Central, es podrà visitar amb la presència dels artistes, que faran visites guiades. Horari: tots els dies de 17 a 20 h. Diumenge, d’11 a 14 h. L’Institucional. Parc Central, Andorra la Vella. Fins al 29 d’octubre del 2023.

‘Abans miràvem la lluna per tot’

Reivindica la influència de la meteorologia en la vida quotidiana del Pirineu als segles XIX i XX. Creada i cedida per l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 4 de novembre.

‘L’Andart 23 5A’

El L’Andart és un festival andorrà que posa en valor l’expressió artística com a element de reflexió davant els reptes actuals de la societat. Horari: de 10 a 14 h i de 15 a 19 h. Pels carrers de la parròquia. Sant Julià de Lòria. Fins al 15 de novembre del 2023.

‘Fish mentality’

La mostra es compon d’una cinquantena d’obres i d’una instal·lació creades expressament i està comissariada per Esteban Andueza. Art al Set Galeria. Escaldes- Engordany

tracking