Agenda

Els 3 paus, Pau Casals, Pablo Picasso i Pablo Neruda

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Els 3 paus, Pau Casals, Pablo Picasso i Pablo Neruda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CURSOS I TALLERS

‘PAISATGE NORCTURN A L’ESTIL LASARTE’

S’interpretarà l’obra 405 & Sunset de l’artista argentina Mercedes Lasarte. En aquesta activitat, les famílies imaginaran paisatges urbans nocturns i els plasmaran mitjançant l’ús de ceres en cartolines fosques. Hora: 11 h i 12 h. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

‘CURS INTENSIU DE CRISTAL·LOTERÀPIA ’

La cristal·loteràpia és una teràpia energètica que de manera holística harmonitza els nostres cossos energètics en l’àmbit físic, mental, emocional i espiritual amb l’energia dels cristalls. Hora: de 9.30 a 18 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

JORNADES

‘12ES JORNADES ARTS DEL VIDRE’

De 10 a 13 h. Exposició Arts de vides al CAEE De 10 a 11 h. Taula rodona: Un pont entre vidre i societat. La difusió del vidre al món virtual. D’11.30 a 13.30 h. Demostracions dels espais interactius De 12.30 h. Espectacle de dansa i performance Fraccions. Diferents indrets de la parròquia. Escaldes-Engordany.

VISITES

‘VISITA GUIADA ANDORRA LA VELLA’

Aquesta activitat ens permet visitar d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el Centre Històric. Hora: 15 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

‘VISITA GUIADA ESCALDES-CALDEA I LA IMPORTÀNCIA DE L’AIGUA TERMAL’

Visitarem, d’una forma relaxada i amena, els llocs més emblemàtics i interessants d’Escaldes, Caldea. Farem referència a la importància que l’aigua termal ha tingut en la història de la parròquia. Hora: 10.30 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘NATHALIE LAUNAY’

Nathalie Launay ens presenta un treball pictòric en què fa ús dels codis del llenguatge científic per proposar-nos visions molt poètiques i sensitives, que ens parlen de comportaments que ella detecta en la societat. Centre Cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

‘ELS LLITS DE LA ISABEL’

Mostra de treballs dels alumnes adults de La Capsa, entorn del llit, al que representa. Edifici l’Estudi. Ordino.

‘ELS 3 PAUS, PAU CASALS, PABLO PICASSO I PABLO NERUDA’

La mostra, que La Xarranca ha organitzat amb motiu de la inauguració de l’espai L’Institucional, al Parc Central, es podrà visitar amb la presència dels artistes, que faran visites guiades. Consulteu la imatge adjunta. Hora d’11 a 14 h. L’institucional. Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 29 d’octubre.

‘ABANS MIRÀVEM LA LLUNA PER TOT’

Exposoció que reivindica la influència de la meteorologia en la vida quotidiana del Pirineu als segles XIX i XX. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 4 de novembre.

‘FRAGILE’

Explora una de les més poderoses i atraients línies d’investigació de l’artista sobre els hàbits i ecosistemes dels nostres mars i del món subaquàtic. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 16 de novembre.

tracking