Agenda

Activa el teu nucli diví i centre de poder

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Activa el teu nucli diví i centre de poder'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CONFERÈNCIES

‘EL MAMUAL DIGEST: D'ANTONI FITER I ROSSELL A NOSALTRES’

El filòsof, professor, exsecretari del Copríncep Episcopal i president de la secció Acadèmica de la SAC Joan Massa i Sarrado explicarà l’evolució que ha transformat la societat andorrana en els 275 anys transcorreguts des de l’escriptura del Manual Digest. Hora: 19 h. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella.

‘ACTIVA EL TEU NUCLI DIVÍ I CENTRE DE PODER’

Activa el teu nucli diví i permet la transformació i sanació de tots els teus cossos. Amb Eli Montcusí, entrenadora personal, especialista en salut i professora de ioga. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

VISITES

‘Visita guiada Andorra la Vella’

Aquesta activitat ens permet visitar d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el Centre Històric. Hora: 15 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

‘Visita guiada Escaldes-Caldea i la importància de l’aigua termal’

Visitarem d’una forma relaxada i amena els llocs més emblemàtics i interessants d’Escaldes, Caldea. Farem referència a la importància que l’aigua termal ha tingut en la història de la parròquia. Hora: 10.30 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘ARTIHUMANS’

La mostra és una anàlisi i comprensió de l’ésser humà mitjançant el llenguatge de la figura humana sintetitzada. Amb Dolors Simó. Hora 19 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

‘NATHALIE LAUNAY’

Nathalie Launay ens presenta un treball pictòric on fa ús dels codis del llenguatge científic per proposar-nos visions molt poètiques i sensitives, que ens parlen de comportaments que ella detecta en la societat. Centre Cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

‘ELS LLITS DE LA ISABEL'

Mostra de treballs dels alumnes adults de La Capsa, entorn al llit, al que representa. Edifici l’Estudi. Ordino.

‘ELS 3 PAUS, PAU CASALS, PABLO PICASSO I PABLO NERUDA’

La mostra, que La Xarranca ha organitzat amb motiu de la inauguració de l’espai L’Institucional, al Parc Central, es podrà visitar amb la presència dels artistes, que faran visites guiades. Consulteu la imatge adjunta. Hora d’11 a 14 h. L’institucional. Parc Central. Andorra la Vella. Fins el 29 d’octubre.

'ABANS MIRÀVEM LA LLUNA PER TOT'

Reivindica la influència de la meteorologia en la vida quotidiana del Pirineu als segles XIX i XX. Creada i cedida per l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu, la mostra es completa amb peces de Patrimoni Cultural d’Andorra vinculades amb antigues formes de predicció del temps o de protecció davant de tempestes o pedregades. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 4 de novembre.

‘FRAGILE’

Explora una de les més poderoses i atraients línies d’investigació de l’artista sobre els hàbits i ecosistemes. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Fins el 16 de novembre.

tracking