Agenda

AL TOQUE ROCK - HALLOWEEN VIKING

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

AL TOQUE ROCK - HALLOWEEN VIKING

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

AL TOQUE ROCK - HALLOWEEN VIKING

Gaudeix d’una nit terrorífica, amb música en directe! Hora: 20.30 h. Blót. Canillo. FESTES I TRADICIONS

CASTANYADA POPULAR A ENCAMP I EL PAS DE LA CASA

Vine a buscar castanyes per celebrar la tradició de la castanyada tots plegats! A Encamp el repartiment es farà a partir de les set de la tarda, a la plaça de Sant Miquel. Al Pas de la Casa es repartirà també a partir de les set de la tarda, a la plaça de l’Església.

CASTANYADA

Castanyada popular amb la participació de DJ Richy Vuelcom. Hora: 21 h. Plaça de les Fontetes. La Massana.

TOTS SANTS

17 h: taller de Halloween a La Capsa.

18.30 h: castanyada popular amb l’actuació del Duet Làser.

Ordino.

ACTIVITATS INFANTILS

BIBLIÒFILUS

Espectacle educatiu en el qual el teatre, la màgia i els titelles són els mitjans per fomentar l’hàbit de la lectura en els infants, despertar-los l’amor pels llibres i encoratjar-los a visitar regularment la biblioteca. A càrrec de Ruskus Patruskus. Hora: 17 h. Biblioteca comunal universitària - Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

EXPOSICIONS

NATHALIE LAUNAY

Nathalie Launay presenta un treball pictòric on fa ús dels codis del llenguatge científic per proposar visions molt poètiques i sensitives, que parlen de comportaments que ella detecta en la societat. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

‘ELS LLITS DE LA ISABEL’

Mostra de treballs dels alumnes adults de La Capsa, entorn al llit, al que representa. Edifici l’Estudi. Ordino.

‘ABANS MIRÀVEM LA LLUNA PER TOT’

Reivindica la influència de la meteorologia en la vida quotidiana del Pirineu als segles XIX i XX. Creada i cedida per l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu, la mostra es completa amb peces de Patrimoni Cultural d’Andorra. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 4 de novembre.

‘FRAGILE’

Explora una de les més poderoses i atraients línies d’investigació de l’artista sobre els hàbits i ecosistemes. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Fins al 16 de novembre.

‘REFUGIATS. ANDORRA, PAÍS D’ACOLLIDA’

La mostra vol retre homenatge a tots els refugiats que han passat pel Principat d’Andorra i plantejar una reflexió sobre el moment actual. Cal Pal. Ordino. Fins al 16 de març.

‘FISH MENTALITY’

Les tècniques representades són l’aquarel·la, el collage, els pigments naturals sobre arpillera o l’ensamblatge, i ens endinsen en el món de l’artista, en què explora sobre els hàbitats i ecosistemes dels nostres mars i el món subaquàtic. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 30 de novembre.

tracking