Prediccions del Zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Podeu tenir la temptació de resoldre certs assumptes mitjançant mitjans radicals. La teva part visionària indica que ets molt conscient dels mals del món. No veus cap raó per no prendre mesures per corregir-los. Però les forces en joc són tan poderoses que no us pots esperar per instituir un nou ordre en un dia.

Taure Hoy será un día bastante tranquilo en cuanto a acontecimientos externos, pero es probable que tu mundo interior esté inmerso en una oleada de actividad. Hoy te gustaría poder encontrar la solución a tus angustias, así como a tus aprietos profesionales. Te gustaría lograr llegar a entender bien los acontecimientos que tuvieron lugar durante el mes pasado.

Bessons Tens molt en què pensar sobre els teus objectius professionals. Revisaràs els elements per veure si no hi ha alguna manera denfocar les coses de manera diferent. Hi ha nous camins que pots provar o maneres de millorar les coses? La teva ment va a mil quilòmetres per minut avui.

Cranc Els temes d'amor i romanç haurien d'anar bé per a tu, i t'adonaràs que, independentment d'on ets a les teves relacions, ets just on necessites ser. Hi ha un element de fantasia a la feina avui que et fa molt més susceptible als somnis i idees romàntiques.

Lleó Las cosas están llegando a un punto muerto con respecto al amor en tu vida. Tal vez tenías la sensación de que todo iba bien y que no tenías nada de qué preocuparte. En realidad, esta noción de "bien" era tu autonegación en todo su esplendor haciéndote pensar que podrías continuar por tu camino sin considerar realmente cómo tus acciones afectarían a otros.

Verge L'amor és molt real per a tu. Tends a prendre-t'ho molt de debò, potser fins i tot massa. Aquesta és una daquestes emocions que eventualment domina el teu cervell i no deixa lloc per als pensaments racionals sobre el tema.

Balança És probable que els assumptes del cor es compliquin una mica. Potser tens la sensació que algú t'està ignorant i és molt tossut sobre això. Potser aquesta persona t'està menyspreant i es nega a tractar amb tu fins que t'hi arrosseguis amb una disculpa.

Escorpí La teva càlida, amorosa i romàntica naturalesa és notada per la gent, encara que no te n'adonis. Potser de vegades tens la sensació que no hi ha prou emoció a la teva vida, especialment a la teva vida amorosa. No creguis que això significa que necessites canviar per complaure altres.

Sagitari Quan es tracta de romanç a la teva vida, hi pot haver una gran quantitat de paraules però poca acció. Potser tens un gran encant que pot mantenir les coses en moviment a un ràpid ritme intel·lectual, però res no en surt quan cal prendre mesures concretes i manifestar aquestes paraules en un ambient romàntic.

Capricorn Les coses estan arribant a un clímax dramàtic per a tu en l'amor i el romanç. Potser has estat alimentant una relació. Heu posat molta passió i ànima en la construcció d'una forta connexió. Aquest és el moment de la veritat en què has de fer un pas enrere i veure el que has guanyat amb tot això.

Aquari Per a tu, l'amor és com una aventura, un esport boig o alguna mena de videojoc. Últimament, et pots haver estancat en l'aspecte de fantasia sense tenir en compte els detalls pràctics del que es necessita per mantenir una relació a la superfície. Potser ara has d'adoptar una visió més realista sobre això. Sigues més sensible a les teves emocions i honra-les en conseqüència.

Peixos L'amor i el romanç han d'anar bé per a tu. Tot i això, avui et pots trobar que les coses es posen una mica incòmodes quan tu o la teva parella sospiten que hi ha alguna cosa que no és veritat, o que és sospitós sobre la situació en qüestió. És possible que algú et posi en una situació difícil quan el vel de l'engany de cop i volta s'aixequi i es reveli la veritat.

tracking