Agenda

Halloween atelier

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Halloween atelier'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CONFERÈNCIES

‘El retorn de la bruixa: diari d’una transformació’

Xerrada amb Maider Galarza, actriu i creadora de l’experiència ‘El retorno de la Bruja: diario de una transformación’, per compartir amb totes les persones que n’hauran gaudit. Hora: 19 h. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

CURSOS I TALLERS

‘Halloween atelier’

Es tracta d’un taller en què es farà una manualitat i coreografies amb la música de pel·lícules com Coco, Malson abans de Nadal, etc. Hora: de 17.30 a 19 h. Escola Líquid Dansa. Escaldes-Engordany.

TALLERS INFANTILS

‘Juguem amb les paraules’

Se centra a apropar l’escriptura creativa als infants, amb activitats i dinàmiques relacionades amb els llibres i les paraules. A càrrec d’Helena Aranda. Hora: 17 h. Biblioteca Comunal Universitaria - Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

EXPOSICIONS

‘Els llits de la Isabel’

Mostra de treballs dels alumnes adults de La Capsa, entorn del llit i el que representa. Edifici l’Estudi. Ordino.

‘Abans miràvem la lluna per tot’

Reivindica la influència de la meteorologia en la vida quotidiana del Pirineu als segles XIX i XX. Creada i cedida per l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu, la mostra es completa amb peces de Patrimoni Cultural d’Andorra vinculades amb antigues formes de predicció del temps o de protecció davant de tempestes o pedregades. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 4 de novembre.

‘Fragile’

Explora una de les més poderoses i atraients línies d’investigació de l’artista sobre els hàbits i ecosistemes dels nostres mars i del món subaquàtic. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 16 de novembre.

‘Refugiats. Andorra, país d’acollida’

La mostra vol retre homenatge a tots els refugiats que han passat pel Principat d’Andorra i plantejar una reflexió sobre el moment actual. Cal Pal. Ordino. Fins al 16 de març.

‘Fish Mentality’

Les tècniques representades són l’aquarel·la, el collage, els pigments naturals sobre arpillera o l’assemblatge, i ens endinsen en el món de l’artista, en què explora sobre els hàbitats i ecosistemes dels nostres mars i el món subaquàtic. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 30 de novembre.

‘Connexions’

Naiara Galdós, artista plàstica d’Ordino, ens presenta la seva darrera col·lecció de treballs, que combina escultures i pintures, neix durant la pandèmia i evoluciona en postpandèmia. Edifici l’Estudi. Ordino. Fins al 30 de novembre.

‘Khrôma. L’univers emocional del color’

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la seva setena mostra, titulada ‘Khrôma. L’univers emocional del color’, una exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra. Museu Thyssen.

tracking