Agenda

El llac dels cignes

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

El llac dels cignes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

TEATRE I DANSA

‘EL LLAC DELS CIGNES’

L’obra més perfecta de la història de la dansa clàssica. Hora: 20.30 h. Centre de Congressos. Andorra la Vella.

ACTIVITATS INFANTILS

‘AMANIDA DE CONTES’

Contes per imaginar, sentir, contes amb finals inesperats, sorprenents, tots amb una bona lliçó darrere. A càrrec de Ramona Térmens. Hora: 17 h. Biblioteca Comunal Universitària - Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

EXPOSICIONS

‘Abans miràvem la lluna per tot’

Reivindica la influència de la meteorologia en la vida quotidiana del Pirineu als segles XIX i XX. Creada i cedida per l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu, la mostra es completa amb peces de Patrimoni Cultural d’Andorra vinculades amb antigues formes de predicció del temps o de protecció davant de tempestes o pedregades. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 4 de novembre.

‘Fragile’

Explora una de les més poderoses i atraients línies d’investigació de l’artista sobre els hàbits i ecosistemes dels nostres mars i del món subaquàtic. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 16 de novembre.

‘Arts de vidre’’

Escultures, instal·lacions, peces de disseny... dels més destacats/ades artistes contemporanis del vidre. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 18 de novembre.

‘desCorda’t’’

Infants, joves i adults es descorden per mostrar-nos la seva cicatriu “a cor obert” com a símbol de vida i fortalesa. 30 fotografies de persones intervingudes del cor. 30 testimonis que han passat per una experiència que els ha permès viure i s’han descordat per compartir una cicatriu que és símbol de vida i superació personal. Biblioteca Comunal. La Massana. Fins al 27 de novembre.

‘Fish Mentality’

Les tècniques representades són l’aquarel·la, el collage, els pigments naturals sobre arpillera o l’assamblage, que ens endinsen en el món de l’artista, en què explora sobre els hàbitats i ecosistemes dels nostres mars i el món subaquàtic. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 30 de novembre.

‘CONNEXIONS’

Naiara Galdós, artista plàstica d’Ordino, ens presenta la seva darrera col·lecció de treballs, que combina escultures i pintures, neix durant la pandèmia i evoluciona en postpandèmia. Edifici l’Estudi. Ordino. Fins al 30 de novembre.

‘Khrôma. L’univers emocional del color’

Exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 7 de gener del 2024.

‘Refugiats. Andorra, país d’acollida’

La mostra vol retre homenatge a tots els refugiats que han passat pel Principat d’Andorra i plantejar una reflexió sobre el moment actual. Cal Pal. Ordino. Fins al 16 de març del 2024.

tracking