Televisió

Les sèries del mes (i III)

El desenllanç de ‘The Crown’, amb el llançament de la primera part de l’última temporada, o la incursió de Berto Romero en el terror, completen les estrenes.

Les sèries del mes (i III)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

-The Crown, 16 de novembre a Netflix. Primera part de la temporada final de la sèrie que recorre el regnat d’Isabel II. Els seus quatre episodis mostren la incipient relació entre la princesa Diana (Elizabeth Debicki) i Dodi Al-Fayed (Khalid Abdala) abans del seu fatídic accident automobilístic. És el primer estiu com a parella divorciada de Lady Di i el príncep Carles, i fan diferents plans amb els seus fills: ell a Balmoral i ella al sud de França al costat dels Al-Fayed.

-Monarch: El legado de los monstruos, 17 de novembre a Apple TV+. Protagonitzada per Kurt Russell, Wyatt Russell i Anna Sawai, la història es desenvolupa després de la fragorosa batalla entre Godzilla i els Titans que va arrasar San Francisco i que va revelar al món que els monstres existeixen. Dos germans segueixen els passos del seu pare per descobrir la connexió de la seva família amb l’organització secreta Monarch. Les pistes els porten als monstres.

-Camilo Superstar, 19 de novembre a Atresplayer. Aquesta nova sèrie retrata, en quatre capítols, el moment en el qual el popular cantant Camilo Sesto (Alejandro Jato), va decidir adaptar el musical més modern i transgressor de l’època, Jesus Christ Superstar. Un èxit internacional que, en plena dictadura franquista, va aconseguir revolucionar el país i fer història.

-El otro lado, 23 de novembre a Movistar+. El còmic, guionista i actor Berto Romero conjumina comèdia i terror paranormal en aquesta sèrie que també protagonitza al costat d’Andreu Buenafuente i el cineasta Nacho Vigalondo. Amb una estètica retro i un humor àcid i nostàlgic, la trama relata la història d’un periodista especialitzat en fets paranormals que, després d’un intent de suïcidi, es troba amb un nou cas entre mans.

tracking