Cultura

El comú d'Ordino i Creand Fundació ofereixen el concert 'L'ONCA també bufa'

L'obra serà representada el 26 de novembre a les 12 hores a l'església parroquial

Concert Jardins casa de la Vall Quintet de vent ONCAEduard Comellas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Ordino i Creand Fundació ofereixen un concert d'un quintet de vent de l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA) amb l'objectiu de fer viatjar l'espectador des de l'antiga Europa fins a la llunyana Àsia. El viatge musical titulat 'ONCA també bufa' es podrà escoltar una gran varietat d'estils musicals.

L'espectacle estrenat amb el motiu del concert Jardins de Casa la Vall, oferirà danses antigues hongareses, estils clàssics i moderns europeus, melodies d'òpera italiana, ritmes americans i cançons d'arrel de països llunyans. A l'espectacle s'interpretaran peces de Bach, Verdi, Gershwin iWalters, entre altres compositors, el quintet proposa una representació de totes les famílies dels instruments de vent: bisell, broquet, canya simple i canya doble.

La formació de l’ONCA estarà integrada per cinc músics que són reconeguts professors a l’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella: Ester Sánchez (flauta), Unai Gutiérrez (clarinet), David Urrutia (trompeta), Genís Gaya (fagot) i Efrem Roca (saxòfon tenor).

El concert tindrà lloc el diumenge 26 de novembre, a les 12 hores, a l’església parroquial d’Ordino. Les entrades es posen a la venda demà dimarts 7 de novembre, i es poden adquirir al web https://festivalsordino.4tickets.es/ i a l’Oficina de Turisme d’Ordino. El preu de les entrades és de 10 euros.

tracking