Agenda

'Traces de la Segona Guerra Mundial a Andorra'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Traces de la Segona Guerra Mundial a Andorra'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CONFERÈNCIES

XERRADA ‘QUÈ ÉS PER A TU ENVELLIR? COM AFRONTAR EL CANVIS’

Conferència a càrrec de Marta Saiz, psicòloga. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc Holístic Wellness. Escaldes-Engordany.

LLIBRES

‘TRACES DE LA SEGONA GUERRA MUNDIAL A ANDORRA’

Presentació de llibre Traces de la Segona Guerra Mundial a Andorra, de Claude Benet. Hora: 19 h. Farga Rossell. La Massana.

EXPOSICIÓ

‘FRAGILE’

Explora una de les més poderoses i atraients línies d’investigació de l’artista sobre els hàbits i ecosistemes dels nostres mars i del món subaquàtic. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 16 de novembre.

‘ARTS DE VIDRE’

Escultures, instal·lacions, peces de disseny... dels més destacats/des artistes contemporanis del vidre: Anna Alsina Bardagí, Atelier Broll, Roser Box, Juan Righetti, Meritxell Tembleque i Joaquim Falcó, Vitriòlics, Ferran Collado, Núria Torrente, Andrea da Pontes, Anna Laura Quintana, Cecilia López Bravo i Silvia Holzkan. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 18 de novembre.

‘DESCORDA’T’

Infants, joves i adults es descorden per mostrar-nos la seva cicatriu “a cor obert” com a símbol de vida i fortalesa. 30 fotografies de persones intervingudes del cor. 30 testimonis que han passat per una experiència que els ha permès viure i s’han descordat per compartir una cicatriu que és símbol de vida i superació personal. Biblioteca comunal. La Massana. Fins al 27 de novembre.

‘CONNEXIONS’

Naiara Galdòs, artista plàstica d’Ordino, ens presenta la seva darrera col·lecció de treballs, que combina escultures i pintures, neix durant la pandèmia i que evoluciona en la postpandèmia. Edifici l’Estudi. Ordino. Fins al 30 de novembre.

‘FISH MENTALITY’

Les tècniques representades són des de l’aquarel·la, el collage, els pigments naturals sobre arpillera o l’ensamblatge, i ens endinsa en el món de l’artista, en què explora sobre els hàbitats i ecosistemes dels nostres mars i el món subaquàtic. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 30 de novembre.

‘LA VUELTA’

Una exposició temporal per donar a conèixer les estratègies i les situacions de carrera que es donen en el ciclisme, tot posant-nos en la pell d’un ciclista que està recorrent les 21 etapes que conformen aquesta gran volta. Un viatge des de l’etapa pròleg fins al podi final. Bici Lab Andorra · Museu de la Bicicleta d’Andorra. Andorra la Vella. Fins al 6 de gener del 2024.

‘REFUGIATS. ANDORRA, PAÍS D’ACOLLIDA’

La mostra vol retre homenatge a tots els refugiats que han passat pel Principat d’Andorra i plantejar una reflexió sobre el moment actual. Cal Pal. Ordino. Fins al 16 de març del 2024.

tracking