Agenda

Història de la Seu d'Urgell Medieval

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Història de la Seu d'Urgell Medieval

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

XERRADES

‘FABRICACIÓ DIGITAL: UN UNIVERS D’OPORTUNITATS PER ALS NEGOCIS’

La xerrada Fabricació digital: un univers d’oportunitats per als negocis serà a càrrec de Marc Martí, Fablab Manager. Entrada gratuïta. Hora: 19 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

‘PATRONS TRANSGENERACIONALS’

Programes familiars que limiten la vida, a càrrec de Salvador Vaamonde, de Centre Mosaic. Hora: 20 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

TEATRE

TRANSVERSALS 2023. ‘INSTRUCCIONS PER FER-SE FEIXISTA’

L’assaig de Michela Murgia és tota una provocació. Un text ple d’ironia sobre la perillosa propagació dels populismes en les nostres societats. L’última reencarnació dels moviments d’ultradreta. Hora: 21.30 h. Sala d’actes del comú. Escaldes-Engordany.

LLIBRES

‘HISTÒRIA DE LA SEU D’URGELL MEDIEVAL’

Presentació del llibre Història de la Seu d’Urgell medieval, de Carles Gascón. Hora: 19 h. Llibreria La Trenca. Andorra la Vella.

‘TRACES DE LA SEGONA GUERRA MUNDIAL A ANDORRA’

Presentació de llibre Traces de la Segona Guerra Mundial a Andorra, de Claude Benet. Hora: 19 h. Farga Rossell. La Massana.

PREMIS

DIA DE LA CULTURA 2023 I LLIURAMENT DELS PREMIS ÀGORA CULTURAL 2022, A ANY VENÇUT

Celebració del Dia de la cultura amb la lectura del manifest cultural a càrrec del secretariat Àgora Cultural 2023 i lliurament dels premis Àgora Cultural 2022 a la trajectòria de persones dinamitzadores de la cultura andorrana, juntament amb actuacions musicals i de dansa. Consell General. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘FRAGILE’

Explora una de les més poderoses i atraients línies d’investigació de l’artista sobre els hàbits i ecosistemes dels nostres mars i del món subaquàtic. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 16 de novembre.

‘ARTS DE VIDRE’

Escultures, instal·lacions, peces de disseny... dels més destacats artistes contemporanis del vidre. Centre d’art. Escaldes-Engordany. Fins al 18 de novembre.

‘DESCORDA’T’

Infants, joves i adults es descorden per mostrar-nos la seva cicatriu a cor obert com a símbol de vida i fortalesa. 30 fotografies de persones intervingudes del cor. Biblioteca comunal. La Massana. Fins al 27 de novembre.

‘FISH MENTALITY’

Les tècniques representades són des de l’aquarel·la fins al collage, els pigments naturals sobre arpillera o l’ensamblatge, i ens endinsen en el món de l’artista, en què explora sobre els hàbitats i ecosistemes dels nostres mars i el món subaquàtic. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 30 de novembre.

tracking