Agenda

'Més energia i vitalitat a través de l'energia quàntica'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Més energia i vitalitat a través de l'energia quàntica'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

'Més energia i vitalitat a través de l'energia quàntica'

Enfortiment de la immunitat, energia, son reparador, equilibri, protecció electomagnètica, resistència a l’estrès, alleugeriment de dolors… Hora: 20 h. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany. TEATRE

‘JO DIC MAI MÉS’

Jo dic mai més és un espectacle de teatre, videoart i música creat a partir d’alguns dels testimonis que en primera persona van viure l’exili de la Guerra Civil, però que vol portar-nos al present i fer una reflexió sobre el patiment que provoquen els conflictes armats a les persones. Hora: 20.30 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

MÚSICA

GRAN PREMI MUSICAL LAUREDIÀ

Concurs internacional de música per a solistes i grups de cambra. Hora: a partir de les 10 h. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

EXPOSICIONS

‘ARTS DE VIDRE’

Escultures, instal·lacions, peces de disseny... dels més destacats artistes contemporanis del vidre. Centre d’art. Escaldes-Engordany. Fins al 18 de novembre.

‘DESCORDA’T’

Infants, joves i adults es descorden per mostrar-nos la seva cicatriu a cor obert com a símbol de vida i fortalesa. 30 fotografies de persones intervingudes del cor. Biblioteca comunal. La Massana. Fins al 27 de novembre.

‘FISH MENTALITY’

Les tècniques representades són des de l’aquarel·la fins al collage, els pigments naturals sobre arpillera o l’ensamblatge, i ens endinsen en el món de l’artista, en què explora sobre els hàbitats i ecosistemes dels nostres mars i el món subaquàtic. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 30 de novembre.

L’ANDART 23. 5A BIENNAL INTERNACIONAL D’ANDORRA

El L’Andart és un festival andorrà que posa en valor l’expressió artística com a element de reflexió davant els reptes actuals de la societat i com a forma d’implicar la ciutadania en els processos creatius, configurant espais d’intercanvi i de convivència cultural. Pels carrers de la parròquia de Sant Julià de Lòria. Fins al 15 de novembre del 2023.

‘CONNEXIONS’

Naiara Galdòs, artista plàstica d’Ordino, ens presenta la seva darrera col·lecció de treballs que combina escultures i pintures, neix durant la pandèmia i que evoluciona postpandèmia. Edifici l’Estudi. Ordino. Fins al 30 de novembre.

‘LA VUELTA’

Una exposició temporal per donar a conèixer les estratègies i les situacions de carrera que es donen en el ciclisme, tot posant-nos en la pell d’un ciclista que està recorrent les 21 etapes que conformen aquesta gran volta. Un viatge des de l’etapa pròleg fins al podi final. Bici Lab Andorra. Museu de la bicicleta d’Andorra. Andorra la Vella. Fins al 6 de gener del 2024.

‘KHRÔMA. L’UNIVERS EMOCIONAL DEL COLOR’

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la seva setena mostra titulada Khrôma. L’univers emocional del color, una exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 7 de gener del 2024.

‘REFUGIATS. ANDORRA, PAÍS D’ACOLLIDA’

La mostra vol retre homenatge a tots els refugiats que han passat pel Principat d’Andorra i plantejar una reflexió sobre el moment actual. Cal Pal. Ordino. Fins al 16 de març.

tracking