Agenda

Temporada Mora Banc Andorra la Vella 'Alento'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

TEMPORADA MORA BANC ANDORRA LA VELLA. 'ALENTO'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

TEMPORADA MORA BANC ANDORRA LA VELLA. ‘ALENTO’ La companyia de dansa que va fundar el gran ballarí i coreògraf Antonio Rodríguez Najarro fa 21 anys ha fet la volta al món i ha recollit èxits indiscutibles a tots els escenaris que ha trepitjat. Per a la seva presentació a Andorra la Vella, han pensat en Alento, un vibrant espectacle de dansa amb música en directe que delectarà els amants del ballet que hi ha a Andorra. Hora: 20 h. Centre de Congressos. Andorra la Vella.

ACTIVITATS INFANTILS

‘EL MISTERI DEL BARRI’

Una manera divertida per als petits detectius per descobrir la història d’Escaldes-Engordany. Hora: de 10.30 a 12.30 h. Arxiu històric. Escaldes-Engordany.

‘PINTEM LA MÚSICA’, A CÀRREC DE DOLCE CORDA. CANYA ALS MUSEUS

Preu de l’activitat: sis euros. Entrada gratuïta per als infants. Hora: a les 12 h i a les 16 h. Santa Coloma. Per tot el poble. Andorra la Vella.

MÚSICA

OLIVIER PENIN. FESTIVAL INTERNACIONAL D’ORGUEAND 2023

Concert d’Oliver Penin, en què interpretada obres de Bach i Franck en orgue. Hora: 21.30 h. Església de Sant Esteve. Andorra la Vella.

TRIO NACEDO. CICLE CAMBRA ROMÀNICA

Aquest conjunt provinent de Sant Sebastià presenta un programa fruit de la reflexió de les seves artistes, que ens permetrà explorar recursos com l’espai o la paraula. Hora: 17 h. Església de Sant Bartomeu de Soldeu. Canillo.

GRAN PREMI MUSICAL LAUREDIÀ

Concurs internacional de música per a solistes i grups de cambra. Sala Sergi Mas. Sant Julià.

‘TADEO JONES I LA TAULA MARAGDA’

Comença una nova edició del cicle de musicals infantils. La iniciativa pretén apropar la cultura a tots els públics amb espectacles per a tota la família. No te’ls perdis! Hora: 17 h. Sala de festes del Complex esportiu i sociocultural. Encamp.

CONTACONTES

‘LE ROI, LA REINE ET AUTRES CO NTES DE COURONNES’

Un viatge a regnes fantàstics: un rei menja massa i un altre vol que li facin pessigolles per riure’s de la vida! Hora: 11 h.

Biblioteca comunal universitària - Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

RUTA DE LES MOLES FARINERES

La ruta de les moles farineres és un itinerari que va de la Cortinada a Ordino amb una durada aproximada de 3 hores on la guia trasllada el visitant als segles XVII i XVIII per explicar per què a Ordino hi havia 23 moles farineres, com funcionaven, de qui eren i com arriben als nostres dies. Hora: 9.30 h. Ordino.

ACTIVITATS

SALÓ ORDINO GOURMET. UN TAST DELS PIRINEUS

Cuiners emergents, degustació dolça, tast de formatges, tast de productes amb tòfona i tast de vins. Hora de 12 h a 19 h. Sala La Bruna. Aparcament Prat del Call. Ordino.

EXPOSICIONS

‘ARTS DE VIDRE’

Escultures, instal·lacions, peces de disseny... dels més destacats artistes contemporanis del vidre. Centre d’art. Escaldes-Engordany. Fins al 18 de novembre.

‘DESCORDA’T’

Infants, joves i adults es descorden per mostrar-nos la seva cicatriu a cor obert com a símbol de vida i fortalesa. 30 fotografies de persones intervingudes del cor. Biblioteca comunal. La Massana. Fins al 27 de novembre.

‘FISH MENTALITY’

Les tècniques representades són des de l’aquarel·la fins al collage, els pigments naturals sobre arpillera o l’ensamblatge, i ens endinsen en el món de l’artista, en què explora sobre els hàbitats i ecosistemes dels nostres mars i el món subaquàtic. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 30 de novembre.

L’ANDART 23. 5A BIENNAL INTERNACIONAL D’ANDORRA

El L’Andart és un festival andorrà que posa en valor l’expressió artística com a element de reflexió davant els reptes actuals de la societat i com a forma d’implicar la ciutadania en els processos creatius, configurant espais d’intercanvi i de convivència cultural. Pels carrers de la parròquia de Sant Julià de Lòria. Fins al 15 de novembre del 2023.

‘CONNEXIONS’

Naiara Galdòs, artista plàstica d’Ordino, ens presenta la seva darrera col·lecció de treballs que combina escultures i pintures, neix durant la pandèmia i que evoluciona postpandèmia. Edifici l’Estudi. Ordino. Fins al 30 de novembre.

‘LA VUELTA’

Una exposició temporal per donar a conèixer les estratègies i les situacions de carrera que es donen en el ciclisme, tot posant-nos en la pell d’un ciclista que està recorrent les 21 etapes que conformen aquesta gran volta. Un viatge des de l’etapa pròleg fins al podi final. Bici Lab Andorra. Museu de la bicicleta d’Andorra. Andorra la Vella. Fins al 6 de gener del 2024.

‘KHRÔMA. L’UNIVERS EMOCIONAL DEL COLOR’

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la seva setena mostra titulada Khrôma. L’univers emocional del color, una exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 7 de gener del 2024.

‘REFUGIATS. ANDORRA, PAÍS D’ACOLLIDA’

La mostra vol retre homenatge a tots els refugiats que han passat pel Principat d’Andorra i plantejar una reflexió sobre el moment actual. Cal Pal. Ordino. Fins al 16 de març.

tracking