Televisió

Spin-off en l'aire

La seqüela de ‘Joc de Trons’ que tindria Jon Snow com a protagonista no està entre les prioritats d’HBO, segons ha confirmat el CEO de la cadena, Casey Bloys.

Spin-off en l'aire

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La seqüela i spin-off de Joc de Trons, que estarà protagonitzada per Kit Harington com a Jon Snow, segueix en l’aire. I és que, des d’HBO matisen que el projecte encara no ha rebut oficialment llum verda per començar amb el rodatge.

Així ho ha confirmat Casey Bloys, CEO tant d’HBO com de Max, en una recent entrevista amb TVLine. “Sempre tenim guions de Joc de Trons en desenvolupament. De moment ja hem donar el vistiplau per fer The Knight of Seven Kingdoms”, ha recordat l’executiu.

No obstant això, Bloys apunta que, almenys, ara com ara, no hi ha res més d’aquest univers que “estigui prop de tenir llum verda o res semblant, però sempre estem treballant en diferents guions i idees”, inisteix. Això inclou l’spin-off centrat en Jon Snow. I de moment no sembla ser una prioritat per a HBO Max.

De fet, podria passar força temps des que la plataforma de streaming encomani un episodi pilot fins que encarregui una temporada completa de la sèrie, de manera que, molt probablement, arribat el cas, no seria almenys fins a 2025 quan la nova producció veiés la llum.

La notícia sens dubte haurà suposat un dur cop per als seguidors de Joc de Trons que esperaven retrobar-se amb el bastard dels Stark al qual Harington va interpretar al llarg de 8 temporades a la sèrie matriu. Sigui com sigui, en el cas de The Knight of Seven Kingdoms, Bloys es mostra més optimista.

És més, ha donat per fet que aquesta ficció, que té per protagonistes Duncan the Tall, i el seu petit escuder, Egg, i que està ambientada un segle abans dels esdeveniments de Joc de Trons, podrà començar a rodar-se el 2024, ara que el sindicat d’actors de Hollywood (SAG-AFTRA) acaba d’assolir un acord amb l’Aliança de productors de cinema i televisió (AMPTP) que ha permès posar fi a la vaga dels intèrprets.

Més enllà que HBO Max doni llum verda o no oficialment a l’spin-off de Jon Snow, si hi ha una cosa que els fans de la franquícia anhelen veure és la segona temporada de La Casa del Dragón, que actualment es troba en postproducció. Els vuit nous episodis veuran la llum a l’estiu de 2024 amb Emma D’Arcy i Matt Smith de nou en els papers de Rhaenyra i Daemon Targaryen.

tracking