Agenda

Futur laboral per als joves

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Futur laboral per als joves

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

FUTUR LABORAL PER ALS JOVES

Els pròxims 10 anys tindrem tants o més canvis que en els passats 50 anys. Una visió de com podem preparar els nostres fills per a un futur laboral que cada cop sembla més desconegut. Amb Josep Vidal, d’Elevadoos, i Àlex Armengol, innovador disruptiu. Hotel Roc Blanc Holístic Wellness. Escaldes-Engordany. MÚSICA

‘TARDOR D’ÒPERA’, AMB MARIO RAVIOLA

Audicions comentades a la biblioteca. Reprenem les sessions d’òpera amb el veterà expert en la matèria, Mario Raviola, que va ser professor a l’Institut d’Estudis Musicals i que l’any passat ja va oferir a la biblioteca d’Encamp el cicle Òpera, una història molt personal. Enguany dedicarà les audicions, principalment, a l’obra de Mozart, i més concretament al vessant més còmic o menys seriós: l’òpera bufa. Biblioteca comunal. Encamp.

CONFERÈNCIES

‘UN SEGLE D’ESTUDIS CATALANS A CAMBRIDGE’

A càrrec de Dominic Keown, guardonat amb el XXXII Premi internacional Ramon Llull de catalanística a la diversitat cultural 2023, atorgat per la Fundació Congrés de Cultura Catalana i la Fundació Ramon Llull. Hora: 19 h. Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.

EXPOSICIONS

‘FRAGILE’

La mostra compta amb pintures de gran format i altres dispositius expositius desenvolupats per a l’ocasió. Cristina Babiloni ens insta a repensar la nostra relació amb el món natural, i en particular amb els oceans. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 16 de novembre.

ARTS DEL VIDRE

Exposició de les obres del artistes participants en les XII Jornades Arts del Vidre. Escultures, instal·lacions, peces de disseny... dels més destacats/des artistes contemporanis del vidre. Centre d’Art d’Escaldes. Escaldes-Engordany. Fins al 18 de novembre.

‘FISH MENTALITY’

Exposició de Cristina Babiloni. Les tècniques representades són des de l’aquarel·la, el collage, els pigments naturals sobre arpillera o l’ensamblatge, i ens endinsa en el món de l’artista, en què explora sobre els hàbitats i ecosistemes dels nostres mars i el món subaquàtic. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 30 de novembre.

‘CONNEXIONS’

Naiara Galdós, artista plàstica d’Ordino, ens presenta la seva darrera col·lecció de treballs que combina escultures i pintures, neix durant la pandèmia i que evoluciona en la postpandèmia. Edifici l’Estudi. Ordino.

‘LA BELLESA INHÒSPITA’

Aquesta exposició és un recull de fotografies que Laura Gálvez Rhein va fer participant en el projecte Traspasant l’objectiu, impulsat per la Fundació Setba. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 9 de desembre.

tracking