televisió

Més 'Black Mirror'

Netflix renova la sèrie antològica per a una setena temporada. La nova entrega, sense repartiment confirmat, iniciarà la preproducció abans que finalitzi l’any.

Més 'Black Mirror'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Black Mirror tindrà setena temporada. Netflix ha renovat la ficció antològica creada per Charlie Brooker, amb prou feines cinc mesos després del seu retorn, tal com recull Variety.

La sèrie havia estat en pausa durant quatre anys des que es va estrenar la cinquena tanda de capítols. Això va intensificar l’interès pels nous lliuraments, que van comptar amb l’empenta addicional d’un repartiment ple d’estrelles, com Salma Hayek, Aaron Paul o Josh Harnett. D’acord amb les dades de Netflix, la ficció es va colar al Top 10 de 92 països la setmana de l’estrena, i va romandre durant un mes al Top 10 mundial.

Amb aquest balanç, semblava lògic que Black Mirror tingués continuïtat, sobretot pel fet de tractar temes de plena actualitat, com la intel·ligència artificial.

De moment, no hi ha detalls sobre el càsting de la temporada 7, tot i que està previst que la preproducció s’iniciï abans que acabi l’any. Brooker, Annabel Jones i Jessica Rhoades tornaran com a productors executius.

Cal ressaltar que els drets de Black Mirror són complexos amb relació a la producció. Brooker i Jones van deixar la seva anterior productora, House of Tomorrow, integrada dins d’Endemol Shine, el gener del 2020, i en van formar una de nova participada per Netflix, Broke and Bones. No obstant això, Black Mirror com a marca encara és d’Endemol Shine, que és qui llicència la sèrie a Netflix.

No hi ha informació sobre el nombre d’episodis que conformaran la nova entrega, tot i que aquest ha anat variant: les dues primeres temporades, quan la produïa Channel 4, van tenir tres capítols cadascuna, la tercera i la quarta, ja a Netflix, sis, mentre que la cinquena es va reduir de nou a tres. La més recent va estar formada per cinc capítols.

tracking