Prediccions del Zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Troba un camp obert per retozar avui. Recull (o compra) flors silvestres i posa-les en un gerro a la taula de la cuina. Les coses petites poden portar una gran quantitat de llum i esperança a una situació d'estancament. Fes el que puguis per aclarir la teva ment del desordre innecessari i obrir-la a noves possibilitats.

Taure És important que tinguis especial cura avui. Assegureu-vos que us dominen la tranquil·litat i la serenitat abans de posar-vos al volant d'un cotxe. Assegura't de posar-te un casc si aniràs amb bicicleta. Les emocions fortes que sorgeixen en aquesta època tendeixen a provocar una resposta física que pot ser molt poderosa i fins i tot una mica violenta.

Bessons Pots no voler admetre obertament alguna cosa a algú avui, tot i que saps que és veritat. És més que probable que et trobis darrere d'una barrera que s'ha format entre tu i un ésser estimat o familiar. Si insisteixes a comportar-te d'aquesta manera, és possible que vulguis considerar per què et molestes a romandre a la relació.

Cranc Desenganxa avui cap a les estrelles i mantingues la ment i el cor oberts a totes les possibilitats que puguin sorgir quan tens fe en tu i en la feina que fas. El domini d'una habilitat ve quan tens les ganyes de sempre portar-la al següent nivell. Analitza les diferents àrees de la teva vida que requereixen més confiança en aquest moment.

Lleó Els costats masculí i femení de la teva personalitat avui han de treballar bé plegats. La clau és mantenir lenergia en moviment. Tracta de no estancar-te en cap tema. Fes servir les teves paraules i habilitats per calmar les preocupacions dels altres. Dirigeix la teva energia activament cap a l'exterior amb la sensibilitat tendra que posseeixes al teu interior.

Verge Avui hi ha poder a les teves paraules, així com una gran confiança emocional en tu. Les coses poden anar molt ràpidament, però sens dubte tens força i agilitat mental per mantenir el ritme. Hi ha grans oportunitats esperant si ho fas, sobretot si formes un equip amb els altres. Assisteix a una festa o qualsevol tipus de reunió social en què puguis mostrar amb orgull el teu elegant vestit a la multitud.

Balança Aquest és un bon dia per sortir del teu amagatall i sentir l'aire per obtenir una perspectiva nova i fresca sobre una situació. No pensis en les coses que tens a sota o darrere teu. Continua mirant cap amunt. Aixeca el telèfon i truca a un amic amb qui no has parlat des de fa temps. Hi pot haver una gran quantitat de coses sobre les quals posar-se al dia.

Escorpí No et quedis esperant que algú més faci el primer moviment. Potser hi ha una inquietud ardent dins teu que et provoca ànsies per aconseguir que les coses es facin. No esperis més per guarir aquesta set d'aventura. Hi ha coses importants per complir, així que aixeca't del sofà i mou-te. Delega tasques a altres per accelerar el procés.

Sagitari Obre't a totes les possibilitats que el dia et porta. Et sorprendran les increïbles oportunitats que se't presentaran quan deixis de jutjar les persones i les seves accions. Aquest és un moment per ser social i demostrar el sentit de l'humor. Mantingues les coses senzilles i recorda sempre tenir una perspectiva sana davant de qualsevol situació.

Capricorn Assegureu-vos que hi hagi una quantitat igual de donar i rebre en el teu dia. De vegades, quan vols algú, el que desitges és seguir donant-li i donant-li per tal de demostrar el teu increïble amor. Assegureu-vos de no estar drenant l'energia valuosa que necessites per a tu. Assegureu-vos també que la gent a qui esteu donant també us està donant la vostra quota justa a canvi.

Aquari Pots estar en un punt on tot el que desitges és parar i descansar. Aquest és el moment de fer-ho. Et mereixes un descans, així que pren-te el dia lliure i diverteix-te. Socialitza en grups grans de persones i comparteix les idees. Hi ha més diversió si hi ha moltes persones, així que fes els teus plans per al dia tenint-ho en compte.

Peixos No deixeu que les coses us molestin. Tingues confiança que ets en el camí correcte. La teva força de voluntat i hàbits erràtics resultaran molt eficaços en un dia com avui, quan les coses semblen estar complicades i abunda la indecisió. Aprofita aquesta oportunitat per agafar les regnes quan altres persones les hagin abandonat.

tracking