Televisió

Retrobament esperat

AMC+ estrena el 26 de febrer el tercer spin-off de ‘The Walking Dead’, ‘The Ones Who Live’. La trama se centra en els personatges de Rick Grimes i Michonne.

Retrobament esperat

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Després de les sèries dedicades a Maggie i Negan, The Walking Dead: Dead City, i a Daryl, The Walking Dead: Daryl Dixon, només queda un spin-off de The Walking Dead per estrenar-se. I, molt probablement, es tracta del més esperat d’aquesta saga fantàstica i de terror: The Ones Who Live, que segueix els passos dels personatges de Rick Grimes (Andrew Lincoln) i Michonne (Danai Gurira).

Ara, AMC+ ha posat data d’estrena a aquesta nova ficció de la franquícia al territori europeu: serà el 26 de febrer del 2024, l’endemà d’arribar als Estats Units.Per acompanyar aquest anunci, el servei de streaming d’AMC ha mostrat un nou avanç on els protagonistes parlen de què es pot esperar d’aquesta producció. “És una història molt emocionant i ens fa molta il·lusió explicar-la”, afirma Gurira. Lincoln, d’altra banda, promet que la nova ficció donarà “algunes respostes” al que va passar amb els dos personatges des que van abandonar la producció original.

La sèrie es descriu com una història èpica d’amor entre dos personatges transformats per un món canviant, separats per la distància, per una força irresistible i pels fantasmes del que van ser. Rick i Michonne són catapultats a un altre món, construït en una guerra contra els morts... i, finalment, una guerra contra els vius. Podran trobar-se l’un a l’altre i també a si mateixos en un lloc i situació inèdits? Són enemics? Víctimes? Vencedors? Si no es tenen l’un a l’altre, estan realment vius o descobriran que ells també són morts vivents?

UN GREU ACCIDENT PARALITZA 'TOP GEAR'

Top Gear, una de les produccions més mítiques de la BBC, queda en suspens a causa d’un terrible accident que va provocar greus ferides al presentador, Andrew, Freddie, Flintoff (foto). La companyia a càrrec del projecte no ha tingut més remei que posar en pausa aquest conegut espai. L’accident va ocórrer fa pràcticament un any i el rodatge de Top Gear es va paralitzar al març. Amb la temporada 34 ja iniciada, la sèrie no queda cancel·lada com a tal, sinó en stand by.

top gear

tracking