Agenda

Caminada guiada per la Ruta del Ferro

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Caminada guiada per la Ruta del Ferro

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

CAMINADA GUIADA PER LA RUTA DEL FERRO

Caminada i descoberta d’un itinerari marcat per murs i construccions en pedra seca. Hora: de 10 a 14 h. Ruta del Ferro. Llorts, Ordino.

MÚSICA

‘NASCUTS PER LLEGIR’ · TALLER DE MÚSICA EN FAMÍLIA ·‘AIRES DE TARDOR’

Celebrem l’arribada de la tardor amb els seus encants: els colors, els fruits, la caiguda de les fulles, els sons i els canvis de temps. Hora: 11 h. Biblioteca Comunal Universitària - Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

‘SYNTHÈSE QUARTERT · CICLE CAMBRA ROMÀNICA’

Els guanyadors del primer premi en la categoria Avançada del Concurs Internacional Cambra Romànica del 2023 interpretaran tres obres cabdals per a aquesta formació i que constituiran per a l’espectador tres viatges musicals excepcionals. Hora: 17 h. Església de Sant Serni. Canillo.

TALLERS

TALLER DE TORRONS

Acaba la teva barra de torró amb forma de matrícula. Horari: de les 18 h a les 20 h. Museu de la Moto. Canillo.

TALLER AYURVEDA & IOGA

Amb Gina Goñi, instructora de Kundalini i Hatha Ioga, i Alba, terapeuta Aqyurveda de Centre Mosaic. Horari: de 10 a 13 h. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

TALLER ‘DEL PAPER A L’ESCENARI... COM DESENVOLUPAR UN PROJECTE’

Taller a càrrec de Joan Anton Rechi. El prestigiós director compartirà amb nosaltres la seva experiència i manera de treballar en la direcció i la posada en escena. Hora: 10 h. Biblioteca Comunal Universitària. Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

TALLER ‘MOVIMENT PER A INTÈRPRETS’

Taller a càrrec de Mònica Vega. La consciència de la columna vertebral serà l’eix conductor de les diferents dinàmiques proposades en el taller. Hora: de 17 h a 20 h. Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Sant Julià de Lòria.

TEATRE I DANSA

‘ÀNIMA CLARA’ - ESBART SANT ROMÀ

L’Esbart Sant Romà ofereix l’espectacle de nova creació Ànima Clara, on 20 ballarins i ballarines del cos de dansa Sant Romà s’endinsen en les diferents formes que hi ha d’expressar el dol. Hora: A les 18 h i a les 21 h. Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp. Encamp.

‘ISADORA INSTANTS’

Gaudeix d’aquest espectacle de dansa i teatre. Expressió i moviment: el naixement de la dansa moderna. Hora: 20 h. Teatre Comunal. Andorra la Vella.

FESTES I TRADICIONS

‘NADAL ÉS A ANDORRA LA VELLA: ESTRENA DE L’ESPECTACLE ‘COLORS DE MUNTANYA’

Estrena de l’espectacle Colors de muntanya, la nova coreografia de l’espectacle de música i aigua al passeig de les Fonts de la Rotonda. Hora: 20.30 h. Plaça del Poble. Andorra.

‘NADAL ÉS A ANDORRA LA VELLA: ‘PHARE OUEST’, CIA TAC O TAC’

Espectacle itinerant a càrrec de Phare Ouest Cia Tac o Tac. Hora: 18.30 h. Avinguda Meritxell. Andorra la Vella

EXPOSICIONS

‘DESCORDA’T’

30 fotografies de persones intervingudes del cor. 30 testimonis que han passat per una experiència que els ha permès viure i s’han descordat per compartir una cicatriu que és símbol de vida. Biblioteca comunal. La Massana. Fins al 27 de novembre.

‘FISH MENTALITY’

Exposició de Cristina Babiloni. Les tècniques representades són des de l’aquarel·la fins al collage, els pigments naturals sobre arpillera o l’ensamblatge, i ens endinsa en el món de l’artista, en què explora sobre els hàbitats i ecosistemes dels mars. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 30 de novembre.

‘CONNEXIONS’

Naiara Galdòs, artista plàstica d’Ordino, ens presenta la seva darrera col·lecció de treballs que combina escultures i pintures, neix durant la pandèmia i que evoluciona a la postpandèmia. Edifici l’Estudi. Ordino.

‘LA BELLESA INHÒSPITA’

Aquesta exposició és un recull de fotografies que Laura Gálvez Rhein va fer participant en el projecte Traspassant l’objectiu, impulsat per la Fundació Setba. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 9 de desembre.

‘INTEGRATS’

Les 14 imatges exposades estan fetes per la fotògrafa Mireia Medeiros Carvalho i integren el vestit tradicional de la regió nord de Portugal dins el patrimoni arquitectònic del Principat d’Andorra. Sala d’exposicions del comú. Encamp.

‘METAREALISME, MÉS ENLLÀ DE LA REALITAT’

Exposició de pintures a l’oli de mig i gran format de Javier Medina. Museu de la Moto. Canillo. Fins al 15 de desembre.

‘LA VUELTA’

Una exposició temporal per donar a conèixer les estratègies i les situacions de carrera que es donen en el ciclisme, tot posant-nos en la pell d’un ciclista que està recorrent les 21 etapes que conformen aquesta gran volta. Un viatge des de l’etapa pròleg fins al podi final. Bici Lab Andorra-Museu de la bicicleta d’Andorra. Andorra la Vella. Fins al 6 de gener del 2024.

tracking