Televisió

Impuls a 'Tomb Raider'

L'ambicionsa sèrie basada en la popular saga de videojocs fitxa la guionista de ‘The Marvels’, Megan McDonnell, i aplana el camí per a l’estrena a Prime Video.

Impuls a 'Tomb Raider'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A principis d’any es va revelar que Tomb Raider esdevindria una sèrie de televisió a Prime Video, la plataforma de streaming d’Amazon. Es tracta d’una reformulació de la saga al mitjà audiovisual, després d’un reinici fallit amb l’actriu Alicia Vikander que no va arribar a bon port i va acabar cancel·lant-se. Ara, després de nombrosos canvis creatius, es confirma que la guionista Megan McDonnell, responsable de The Marvels, escriurà els episodis d’una producció d’alta volada conduïda per MGM.

Després de treballar a la ja citada The Marvels i la pròxima sèrie Agatha: Darkhold Diaries, Megan McDonnell, es farà càrrec de la sèrie de televisió de Prime Video basada en la cèlebre col·lecció de videojocs protagonitzada per Lara Croft. McDonnell ha estat la responsable de la seqüela de Capitana Marvel protagonitzada per Brie Larson, una pel·lícula que no ha complert les expectatives en taquilla i que ha suposat el fracàs més gran de Marvel Estudiosa en molt de temps. Tot i així, caldrà esperar. L’adaptació del videojoc pot estar molt lluny encara d’estrenar-se, però tant Amazon com MGM estan disposats que el projecte avanci.

El mes de gener passat es va anunciar que Phoebe Waller-Bridge, coneguda per protagonitzar i crear la sèrie Fleabag, va ser una de les escollides per escriure i ser productora executiva d’aquesta ambiciosa producció, que donarà peu a un univers cinematogràfic construït al voltant de Tomb Raider en el seu conjunt, centrant-se en les seves històries, escenaris i personatges. A més, segons Variety, també es treballa en una adaptació cinematogràfica, que buscarà creuar-se amb la sèrie de televisió i seguir les passes d’altres universos compartits. Cap d’aquests projectes té data d’estrena encara, ja que tant la sèrie d’Amazon com la pel·lícula es troben en fases embrionàries de planificació, sense repartiment ni equip de realització confirmats.

Després de debutar en l’oci electrònic el 1996, Lara Croft es va convertir en tota una icona dels videojocs amb diverses seqüeles i adaptacions a diferents mitjans. Angelina Jolie hi va donar vida a les primeres versions cinematogràfiques a començaments dels anys 2000, passant el relleu a Alicia Vikander a la pel·lícula de Tomb Raider de 2018.

tracking