Agenda

Taller Go Blue 'Pinta els teus drets'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Taller Go Blue 'Pinta els teus drets'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

TALLER GO BLUE ‘PINTA ELS TEUS DRETS’

El Museu Carmen Thyssen commemora el Dia mundial de la infància (el 20 de novembre) amb l’activitat Pinta els teus drets, que s’emmarca en la campanya GO BLUE impulsada pel Comitè Andorrà de l’Unicef. Hora: 11 i 12 h. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. DOCUMENTAL

‘DONES DE LES ESCALDES’

Documental que ens descobreix com era la vida de la parròquia i de les dones del 35 del segle passat a través de l’experiència vital de 31 escaldenques. Hora: 12 h. Cinemes Illa Carlemany. Escaldes-Engordany.

MÚSICA

JOVES INTÈRPRETS MUSICALS

Lliurament de premis, concert dels guardonats i interpretació de la guanyadora de l’edició anterior en la categoria Clau de Do (Eugenia Correa, cantant), amb la presència del jurat i de les autoritats. Hora: 12 h. Casa Comuna. Sant Julià de Lòria.

L’ONCA TAMBÉ BUFA

Un viatge musical arreu del món protagonitzat per un quintet d’instruments de vent que ens traslladaran des de l’antiga Europa fins a la llunyana Àsia. Hroa: 12 h. Església parroquial. Ordino.

VISITA

VISITA GUIADA ANDORRA LA VELLA

Aquesta activitat ens permet visitar d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el Centre Històric. Hora: 10.30 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

VISITA GUIADA ESCALDES-CALDEA

Aquesta volta ens permet visitar d’una forma relaxada i amena els llocs més emblemàtics i interessants d’Escaldes, Caldea. Hora: 15 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘DESCORDA’T’

30 fotografies de persones intervingudes del cor. 30 testimonis que han passat per una experiència que els ha permès viure i s’han descordat per compartir una cicatriu que és símbol de vida. Biblioteca comunal. La Massana. Fins al 27 de novembre.

‘FISH MENTALITY’

Exposició de Cristina Babiloni. Les tècniques representades són des de l’aquarel·la fins al collage, els pigments naturals sobre arpillera o l’ensamblatge, i ens endinsa en el món de l’artista, en què explora sobre els hàbitats i ecosistemes dels mars. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 30 de novembre.

‘CONNEXIONS’

Naiara Galdòs, artista plàstica d’Ordino, ens presenta la seva darrera col·lecció de treballs que combina escultures i pintures, neix durant la pandèmia i que evoluciona a la postpandèmia. Edifici l’Estudi. Ordino.

‘LA BELLESA INHÒSPITA’

Aquesta exposició és un recull de fotografies que Laura Gálvez Rhein va fer participant en el projecte Traspassant l’objectiu, impulsat per la Fundació Setba. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 9 de desembre.

‘INTEGRATS’

Les 14 imatges exposades estan fetes per la fotògrafa Mireia Medeiros Carvalho i integren el vestit tradicional de la regió nord de Portugal dins el patrimoni arquitectònic del Principat d’Andorra. Sala d’exposicions del comú. Encamp.

‘METAREALISME, MÉS ENLLÀ DE LA REALITAT’

Exposició de pintures a l’oli de mig i gran format de Javier Medina. Museu de la Moto. Canillo. Fins al 15 de desembre.

‘LA VUELTA’

Una exposició temporal per donar a conèixer les estratègies i les situacions de carrera que es donen en el ciclisme, tot posant-nos en la pell d’un ciclista que està recorrent les 21 etapes que conformen aquesta gran volta. Un viatge des de l’etapa pròleg fins al podi final. Bici Lab Andorra-Museu de la bicicleta d’Andorra. Andorra la Vella. Fins al 6 de gener del 2024.

tracking